Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J53a51n 34D31ě34d

3. 1. 2013 17:56

Hele ale vemte si třeba Dezidéra Gejzu, profesionálního bezďáka a vobejdu, kterej pečlivě všechno naplánoval, v říjnu rozmlátil výlohu a načural měšťákum do kufru roomstra, v půlce prosince dostal roček vostrej a měl o zimu vystaráno. Na léto by ho pustili na podmínku, prostě gangman style. No a ta pos-ehm amnestie mu to teď všechno pos- pokazila. Vykopli ho druhýho ledna na mráz a i kdyby se snažil sebevíc, tak než ho soudní soustrojí sežvejká, dostane se na byt a stravu tak nejdřív v půlce března. A to je asi dost na ...

1 0
možnosti
PB
PV

Kdyby to nebyla pravda, tak je to docela sranda...

4 0
možnosti
PB

Mě inspiroval ne Zprávách pán, co říkal redaktorovi, že tam byl za alimenty a že zo toho není nějak extra odvázanej, že to měl stejně za pár. Tak jsem si prostě vymyslela svýho pána, kterýmu to taky nevyhovuje - jako pohled na amnestii z druhý strany.

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik