Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Rozdají si  k Vánocům za vynikající práci 100 tis. odměny a pojedou dál. Dál budou lidi dusit daněmi, však do konce volebního období je ještě dost dlouhá doba. Nahrabat si co to půjde, protože to je poslední šance, dál už zvoleni nebudou. Zanechají za sebou "spálené mosty", příjde jiná garnitura, tak ať ukáží co v nich je.

2 0
možnosti
BP

Na úžasně hysterické " škatulata hýbejte se" se můžeme připravit zejména na příští rok - bude předvolební - to se dočkáme zajímavých řešení v rámci "kvadratury kruhu" členové koalice na sebe začnou házet bláto - kdo co víc zpackal,kdo je víc "empatický" k voličům a nakonec se budou distancovat od vlády jako takové.To se pobavíme,jaké plky si pro veřejnost budou vymýšlet ...

2 0
možnosti
PK

P17a24v90e59l 80K16u47l14a

1. 12. 2012 9:19

Vláda chce podporovat obnovitelné zdroje? Já myslím, že nechce, ale musí, díky socanům. :-/ Jinak si marně lámu hlavu, co jste tím článkem chtěla říci.

1 6
možnosti
PB

Pane Kulo, děkuji za zájem - ale to jsem přece napsala v článku, co tím chci říci :-) Tedy pokud jste četl do konce... Tolik změn najednou určitě na každého musí působit ako výrazná nejistota vlády, neschopnost dokončit rozdělanou práci a velkými změnami zastírat problémy. Já jsem zastáncem toho názoru, že si nejdříve uklidím na stole a pak to předám. Nové změny vyvolají ještě větší zmatek.

4 1
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik