Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, můj hlas i mé srdce na dlani má Táňa. Vy jako žena máte ráda rozhodování, já zase rozhodnutí.

1 1
možnosti
PB

Paní Táňa je také u mě jednička. Ale vím, jak mají někteří muži hysterii z žen na takových pozicích, tak jsem vzala vedle ní i tu nejméně blestivou variantu pro mě :-)

0 2
možnosti
JS

Fischer nemůže být prezidentem, protože je to vlezdobruselista, který by nás zaprodal Evropě. A ani T. Fischerovou si jako prezidentku představit nedokážu, protože by nás jednak nedokázala dostatečně bránit před EU, a jednak se chystá pokračovat v odkazu toho mizery Havla.

5 2
možnosti
PB

Pokud vám morální odkaz Havla vadí, tak chápu, že ani Fischerová Vám nebude sedět. A před EU by spolu s ní měl bránit ministr zahraničních věcí. Predzidentská funkce je spíše jakési zastřešení obrazu země.

0 1
možnosti
Foto

A už je to tady. Já jsem Pavel navrhoval, aby se kromě vrat Borské věznice a SKartou, která, jak sama říká, pro ni nemá vůbec žádný význam, zabývala také personálním obsazením některých funkcí.

Navrhl jsem místo ředitele Národního divadla, ale autorka, jak vidno míří výše. Samozřejmě, do volby prezidenta mluví každý, já také. A pravda, autorka správně vystihla, že nejlepším kandidátem na prezidenta je Jan Fischer. Nezadal si s komunisty, má pevně vyhraněná stanoviska a na nich nekompromisně trvá. Nedá se očekávat, že by třeba podlehl nějakému tlaku ze strany Bruselu, to u něj vůbec nepřipadá do úvahy. A Táňu by si mohl vzít jako viceprezidenta.

3 3
možnosti
PB

Jejda, tak se musím podívat, jaké mám diskuze u vrat věznice - za 10milonů, ot se zase povedl tunel - tentokrát přímo branou :-)

2 0
možnosti
AN

Může být,jen když si pomyslím,že by byl ministrem z libovůle takových pánů,jako jsou ti dnešní,tak snad ani ne.:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik