Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

No vidíte, pak, že to nejde. KarmaR^

1 5
možnosti
JM

Až snad na toho Zemana. Já se za to nezlobím, i podstatně lepší a kvalitnější lidé, než jsme my dva, trpí obsesemi;-D

4 1
možnosti
AK

No jo taťka Falbr, co se dá ještě od něho čekat;-D. Spíš je to ale k pláči.

1 7
možnosti
PB

Když pije, neměl by mluvit nahlas ;-D 

Pamatujete, jak měl s Che Guevarou Falbr průšvih kolem roku 2006? Taky v návalu eufórie na akci plácnul, že v Bolívii vyhrála levice (spíše režim) - a prý škoda, že se toho nedožil Guevara!

A jak Bolívie dopadla, vidno dnes...jedna z nejchudších zemí, přitom mají úžasná bohatství - lithium i ropu. Cizí ponikatelé vyhnáni, lid je chudej, živí se tím, co si dopěstují. A navíc - jejich prezident je šéf hnutí za legální pěstění koky! Chápete tu blbost? Legální kokain má zvednout státní rozpočet 8-oRv

A tomuhle druhu socialismu pan Falbr fandí ;-D

0 5
možnosti
PB

Děkuji, dlouho jsem Vás zde neviděla, snad jste nemarodil.

Najsou se ale i tací nechápavci, kteří Falbra přesto budou obhajovat. Nebo v tom zase budou vidět útok na Zemana - kterého tam tentokrát zatáhl taťa Falbr.

Tentokrát za to prezident nemůže ;-D

2 9
možnosti
AJ

Novinářští bl.ečkové napsali článek, který se pokouší naznačit, že to samé, co si myslí o Che Guevarovi Falbr, si myslí i president Zeman. Evokují to formulací: ..."V mládí jsem byl velkým obdivovatelem Ernesta Che Guevary, o kterém, jak říká Miloš Zeman, někteří novinářští blbečkové říkají, že to byl masový vrah. Nebyl. ..atd."

Ve skutečnosti president Zeman si jen myslí o novinářích, že jsou bl.ečkové - je vidět, že oprávněně (zde by se hodil spíš ten jeho druhý výraz, novinářské k..). A bloggeři, kteří po vějičce skočí, také nejsou dvakrát chytří.;-)

Ale  den, ve kterém by nějaký novinářský nebo bloggerský šmok nenapsal něco pomlouvačného o Zemanovi - je pro ně ztracený den! A mají před sebou celých pět let!:-)

8 4
možnosti
MC

Musíte si uvědomit, že soudruzi vraždit mohou jen se to nesmí vyzradit všem soudruhům. Taťka Falbr ho asi vyzbrojoval a p. W.Komárek mu dával základy ekonomického plánování. Však jeho mimika je vypovídající jeho charakteru.

4 9
možnosti
PB

To tady nemůžete před soudruhama říkat, schytáte mínusy ;-D

0 7
možnosti
MD

Je pravdou, ze od sjezdu strany by clovek v norme cekal vice. Kdyz uz nam na nem chybely jasne vize podeprene jasne formulovanymi predstavami jak jich dosahnout,

tak alespon ve smesi formy kabaretniho a budovatelskeho vystoupeni jsme se dozvedeli co uz zname. Pacient na sale ma temer nehmatatelny puls a lekar mu osetruje oderky na kolenou.

5 7
možnosti
Foto

když někdo válčí, nemůže vyhrát bez obětí. Například tolik adorovaný Churchill jich má na triku řádově více než Ernesto a přesto mu Váš režim staví sochy. Tak to neřešte, vždyť o nic nejde R^

11 11
možnosti
Foto

pane Bože, ty to vidíš .....

12 10
možnosti
Foto

M28i46l48a98n 57K70a29s68l

16. 3. 2013 17:00

Použít sloveso "promyslet" je u některých lidí nesmysl...

4 10
možnosti
PB

Máte pravdu, to bylo ode mne možná náročným požadavkem vůči panu Falbrovi ...

1 9
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik