Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OM

Nevím, jestli se jako ženská máte čím vytahovat, když sama zmiňujete, že pro nějaké zakoukání jste schopná zničit vztah a ublížit člověku, jenž vás miluje. Tohle není ani tak svobodné, ale spíše pokrytecké, sobecké a hlavně smutné. Jenže ty stupidní romantické filmy to pořád ukazují jako ideál života nějaké barbíny... je až z podivem, jak krásně mohou vymazat mozek.

0 1
možnosti
PB

Děkuji za tento příspěvek, moc mě pobavil, protože zatím ve mě "ženskou" nikdo moc neviděl (tedy kromě vzheldu samozřejmě). I když jsem od narození vážně holčička, Barbíny jsem nikdy neměla, vyrůstala jsem s chlapci, hrála si s auty, hrála jsem fotbal a ragby, chodila do kroužku leteckého modelářství, studovala strojní průmyslovku a pak strojní fakultu ČVUT a živila se před mateřskou dovolenou celá léta jako ajtík. Věřte, že jako blízký mužského světa jsem právě proto rozhodnutá, že mám muže ráda a zároveň jim jejich složitou životní pozici nezávidím.

A pokud mluvíte o "nějakém zakoukání" - tak věřte, že s tím člověkem jsem doposud, jsme oddání a máme krásnou rodinu. Takže osud, pane :-) Ten opuštěný je také spokojený a má také svou rodinu. Vycházíme spolu a o zničení vztahu nemůže být řeč, bylo to po 17 letech a po vzájemné dohodě.

A o romantických filmech mi ani nemluvte, to je strašný, ale únosný :-) Nejhorší jsou krváky, snad nebude někdo napodobovat zabíjení - to radši ať napodo

0 0
možnosti
PS

Milá autorko,

V blogu vidím zejména spoustu přání a snahu vysvětlit si rozdílný svět mužů a žen tak, abyste byla spokojená. Budiź, ale ke svobodnému pohledu to má hodně daleko:)

0 1
možnosti
PB

Milý čtenáři, nic si nevysvetluji ku své spokojenosti - prostě si píšu, jak to vidím já. A zejména protože mám dva syny, tak vidím, jak je na ně kladeno mnohem více předsudků než na dívky.

Pokud to má daleko ke "svobodnému pohledu" - jak jste se vyjádřil, tak to je na dlouhé debaty, co je to vlastně svobodný pohled :-)

0 0
možnosti
Foto

M53a35r47t20i33n 58L37ö32w

7. 11. 2012 5:08

Postaveni zen je takove jake si zaslouzi. Nikdo nema pravo na lasku. Muzete nekoho svest, muzete s nim manipulovat. Ale necekejte potom respekt ani lasku. Kdo si nevazii sam sebe neumi si vazit niceho. Kdo si niceho nevazi, nevi co je to laska.

0 0
možnosti
Foto

M89a95r93t16i60n 23L76ö61w

7. 11. 2012 5:09

Nekdy muz opravdu nema jinou moznost nez rict dost a otocit se zady.

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik