Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Když už je takový samaritán, že je omilostnil, proč dělal takový povyk z plastových kuliček, že to označil za právoplatný atentát?

4 0
možnosti
PB

Abychom ho politovali přece .-)

2 0
možnosti
Foto

Píšete o osobních známostech a osobních sympatiích a také o "mlčení" - nikoli jehňátek, ale bodyguardů. Souhlasím s vámi, pokusím se něco rozvinout a jiné přidat. Pan prezident dbá o své nejbližší ovečky - protože poslouchají, mlčí a - jak to tak sleduji tak si docela i myslím,  že dost makají. Bodyguardy k nim přirozeně nepočítám. Jádro pudla spatřuji v tom, že pan prezident nemá rád lidi, některé vyloženě nenávidí. Není "otcem národa" jak se to říká Karlovi IV. A tak svůj osobnostní deficit (za nějž snad ani nemůže) kompenzuje tak, že se chová otcovsky vůči svým nejbližším. Nedělá to zadarmo, ale to by bylo na dýl. Nenávidí paternalismus v širším politickém kontextu, a proto tolik nenávidí EU. Sem tam si rýpne i do našich politiků, ale Unie je pro něj snadnějším cílem. Pokud se k ní ještě více budeme zády obracet, pak to bude z větší části jeho dílem. Jiří z Poděbrad či Jan Ámos, ti se budou v hrobech obracet.

KDYŽ TAK NĚKDY NAD TOU NAŠÍ POLITKOU HLOUBÁM, CHCE SE MI NĚKDY AŽ ZVRACET.

1 0
možnosti
PB

To jste mi udělal radost, že jste zmínil mého oblíbence Jiříka z Poděbrad !

Podle mě to byl právě on, kdo přišel s myšlenkou první evropské unie - sjednocení, přátelství a řešení bez válek, ale on do toho netahal peníze a společnou měnu!!!  Bohužel dnešní doba to pokazila ... jak jde o peníze a sjednocování, to pan Klaus myslím nemá rád, ztrácí pak kontrolu nad kasičkou on, i jeho věrní poddaní...

1 0
možnosti
PB

Pane Karlíku, to jsem netušila, že člověk musí vypadat ošklivě, aby měl "správné názory" - to jste mě pobavil svým předsudkem k ženám!  

Jen jsem chtěla vyjádřit kliku, že náboje nebyly ostré, protože jinak by vše bylo HODNĚ JINAK! A k omilostnění by nedošlo určitě...

A pokud nemáte profilovou fotku, opravdu těžko posoudím, zda na svůj názor vypadáte :-)

4 0
možnosti
Foto

Tito "blogeři" nikdy fotku mít nebudou.Ti do diskusí vstupují převážně proto, aby si kompenzovali svoje nedostatky.Většinou je to čestnost a slušnost,co jim chybí.;-)

1 0
možnosti
FK

"Prezident vážně podporuje lajdáctví" I vy, krásko? Jako byste to neznala. Kdo chce psa bít, vždycky... No nic, vypadáte na to.

1 4
možnosti