Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za mých mladších let se o komunistických funkcionářích, kteří samozřejmě kradli též, říkalo: "můžeš žrát, ale nesmíš přitom mlaskat".

Investice do nemovitosti je to nejhloupější, co zloděj může udělat. Nemovitost sice skoro nikdy neztrácí na ceně, ale také se nedá nikam schovat. Od toho má ostatně své jméno. Slováci říkají výstižněji "Něhnutělnost" (bez záruky pravopisu).

1 1
možnosti
JK

Znáte to o potrefené huse ? ;-)

0 0
možnosti
PB

Možná dělal v létě křik proti Rathovi právě proto - no jistě :-)

0 0
možnosti
VR

V56á23c83l79a87v 27R52o71d

12. 12. 2012 7:16

Že si dala policie na čas. Ten případ se medializoval víc jak před dvěma lety! To by byl Palas velký břídil, aby za tu dobu nezametl všechny stopy8-o

1 0
možnosti
PB

Ano, i Kalousek na něj poslal komisi, ale prý jim dostatečně vysvětlil původ peněz a vyšumělo to... Asi dostali desátky :-)

0 0
možnosti
OF

Ministryně Mullerová je také z Bruntálska, konkrétně u Bruntálu. Říká se o ni, že vystudovala ekonomii o víkendech na stranické škole v Rudné pod Pradědem, kde za "žáky" dojížděli profesoři. Po revoluci prý neudělala zkoušky z podvojného účetnictví, ptal jsem na to opakovaně, všichni tvrdí , že je tomu tak. Nechce se mi tomu ale věřit.Že by slepá závist? Pak pracovala jako účetní v nemocnici Brumeda. Je prý zodpovědna

za velký daňový únik, nákup fiktivních faktur od nějaké zlodějské firmy. Zde ale posloužila určitě jako "bílý kůň" majitele ing. Barota. O tom Palasovi, je to v Bruntále všeobecně známo. Jinak je ale prý příjemný člověk. Řekl bych je " sociálně inteligentní".

1 0
možnosti
OF

Dobrá práce. Myslím si ale, že takto by se dal rozberat každý dnešní významnější politik. Karma. Rozeberte takto celou vládu, než vás zavřou.R^:-P

0 1
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik