Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hezká básnička Pavlo, ale pláčete s ní na špatném hrobě. MV není tvůrcem těch pravidel a podle mého názoru je aplikuje přesně v souladu se zákonem, Už jsme to napsal kolegovi a napíši to i Vám. Vy prostě přemýšlíte tak, že kdyby se naboural někdo z Vaší přízně, tak si budete stěžovat, že to bylo kvůli tomu stromu. A nikoli proto, že měl méně platných hlasů než potřeboval (smíchal jsme dvě kauzy, ale Vy to pochopíte).

Prostě vypadli ti nejslabší, co je na tom proboha divného?

0 2
možnosti
PB

A jejda, pan Hermánek :-) Nejde o pravidla - jde o to, že neumí počítat. Žádný zákon by nenařídil sčítat průměry dvou procentuálních výsledků. To je blbost, až to svítí !  A zákon umožňuje i variantu přímé kontroly jmen, nemuséí se dělat jen vzorky dat. To by bylo spravedlivější, kdyby po užili tu druhou variantu.

Jinak nejde o to, zda vypadlo nejslabší, ale otázka je, zda by postoupili, kdyby se to sčítalo spravedlivě.Jde o princip, rozumíte?  U Bobo to bylo myslím jen o trochu rozdíl.

2 0
možnosti
Foto

Matika a politika? První královská je věda, druhá pak par excelence nevěda. Kolika jen lidem spát nedá, to co se dnes děje! Lidé, berte všechno s klidem! Politika ta dnešní, ta je jako víno mešní. Ta se pouze káže! Že skutečnost je jiná? Baže! Vemte si třeba ty počty nešťastné - tož taky z nich nésu zrovna moc sčasné. "Naštěstí" (všimněte si prosím těch uvozovek, nahoře i dole) jsou problémy horší! Vykašlem se na problém prezidentských voleb, dívky i hoši.

Partie je rozehraná, ku Hradu již věnčena je brána. Budou se péct jakoby máminy placky! Proč stále jen nadávat a navíc dávat (zatím jen virtuální) facky?

O co že se tedy hraje? Nikoli o prezidenta, co žádné velké pravomoci nemá, však o demokracii, přesněji o její interpretaci. Barikáda stále ještě němá - tak do toho, děvčata a chlapci!

1 0
možnosti
Foto

Nejsem matematik,ale procenta jsme se učili na základní škole. Kdyby ten hňup tu svou teorii dopočítal do konce, přišel by na jiná čísla. Když totiž sečte počet podpisů z obou vzorků od čeho je vlastně odečítá? Dostal jen součet neplatných podpisů z 19 tisíc podpisů. Jak došel k těm hausnumerům. To opravdu je počin machra. Musel by přeci při sčítání podpisů celých 50 tisíc rozdělit na vzorky a odečíst příslušné počty neplatných. Jak došel k výsledku? To je komedie, co je možné u nás v Kocourkově...Jinak karma.R^

2 0
možnosti
PB

Souhlasím - co nezvorali žertovní sběrači podpisů (viz zveřejněné vyškrtané kolonky kačer Donald, nebo MUDr. Chocholoušek), tak to dorazili pánové z ministerstva. A takynechápu, proč si parlament a vláda radši nezažádali variantu přezkoumání všech dat místo přezkoumání vzorku. Naco ministerstvo platilo 60 brigádníků na výpomoc při sčítání ??

1 0
možnosti