Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Tak je mi smutno, když jsem četla další článek o mladém klukovi, který zastřelil matku učitelku a s ní i 20 dětí, které učila a které rozhodně za nic nemohly! Před pár lety to taky bylo v USA nemyslitelné, že by mládež střílela do lidí. Ale i u nás se tato doba sune ke stále častější podpoře rebelů, vrahů či sympatiemi k násilí a válečným symbolům. Měli bychom jako rodiče apelovat na to, aby tomu naše děti nemohly být vystaveny. Aby nemohli být pod vlivem šikanovní na školách partičkami se sklony k násilí, aby jejich vzorem nebyl nejhorší žák a frajer třídy, atd. Stejně jako se postupně na školách po sametové revoluci zavedla řádná sexuální výchova, dále vysvětlování nebezpečí užívání drog, stejně tak by mělo být vysvětleno nebezpečí různých neonacistických organizací, a jiných skupin zaměřených nenávistně ke komukoliv, kdo je jiný názorem, zájmy nebo barvou pleti, atd. Začínající šikana například je i výsměch kvůli neznačkovému oblečení, mobilu, který je straší než dva roky, atd.

0 0
možnosti
JV

J82a74n45a 51V94e43s85e96l64á

14. 12. 2012 14:20

Otázka je, zda si vy uvědomujete, co za zvěrstva se dějí i s vaší demokratickou podporou. A že si to nedáte na tričko? Se rozhlédněte kolem, kolik je ve vašem okolí žlutých hvězd v modrém poli. Co je proti tomu co mají a budou mít na svědomí ony hvězdy těch 77 mrtvých? To píši s veškerou úctou k těm Breivikem zavražděným.

0 0
možnosti
Foto

největší paradox je, že triko je Made in China

2 0
možnosti
PB

Ano, tričko může být odkudkoliv, to je jasné. Ale návrhy a potisky se dělají zde, na to je web ZNK náležitě pyšný..... Prodejce webu má návrhy motivů buď své, pak  návrhy nekale známého rapera Řezníka (mezi jeho skladby patří Vzestup zla, Penetrační chtíč, Hyperverzní zážitky z kremační pece, Drtič sanic, atd.)

Nevím, jestli je horší návrhář nebo zpěvák..

0 0
možnosti
Foto

V10í42t 20H25a34s82s14a80n

12. 12. 2012 10:20

Autorko, souhlas až do poslední tečky.R^ Zejména s větou:

"Pokud je někomu zakázáno takové oblečení nosit, není to pošlapání demokracie - protože zabíjení lidí je se zásadami demokracie neslučitelné!"

2 1
možnosti
PB

Děkuji, oni si nekteří rádi vykládají demokracii, že si můžou opravdu dělat, co chtějí... Když se bude o problémech mezi mládeží mlčet, to by jim jen vyhovovalo. Jsem proti špatnému vlivu, a toto k němu patří.

3 1
možnosti
Foto

Zdravá společnost musí být schopna si tohle vyřešit bez orgánů činných v trestním řízení. Když kupříkladu začne někdo na Facebooku šířit hoaxy o Romech, dám mu najevo, že to pokládám za nechutné a odebírám jej z přátel. Neboli: Kdyby lidi dokázali dát najevo své zhnusení takovými věcmi, pak by se dotyční zamysleli. Když se z toho udělá zakázané ovoce, tak do toho půjdou natruc.

3 0
možnosti
PB

Souhlasím - na Facebooku je vidět, kolik lidí například čin Breivika podporuje. Strašný!!! Lidé musí vědět, jak se mezi sebou označují a jak se poznají podle oděvů členové organizace propagujíci nesnášenlivost, rasismus, neonacismus s fašismus. Vše j epřesně popsáno na stránkách českého protifašistického hnutí. V Německu a dokonce i na Slovensku už to funguje, jen u nás pořád mlčíme a bojíme se!

http://wwry.antifa.cz/odkazy

1 2
možnosti
MR

M77i42c18h63a42l 95R24y45b44a

11. 12. 2012 22:40

To je ale kus pi..omce.

Měl si koupit tričko s nějakým rudým mordýřem a měl by klid.

2 0
možnosti
PB

U většiny triček s dalšími zločinci proti lidu jsou portréty, ale zde mi hodně vadí ten popis činu, výzva Volání povinnosti a uvedený počet mrtvých, na zádech ten cynický citát...přijde mi to fakt jako "vyjádření úcty" za čin. Pro mě rozhodně  nechutný...

1 0
možnosti
MR

M59i90l92a14n 49R45a61d48e87k

11. 12. 2012 19:25

je to ujety, to ano, ale vadi ten dvoji metr, kam se hrabe Breivik proti Che Guevarovi, Leninovi, Stalinovi nebo Maovi. A tyto tricka s masovymi vrahouny se prodavaji docela verejne. I cepice s rudu hvezdou, s hakenkrajcem ne, to je spolecenska schizofrenie

9 2
možnosti

Je to nemorální, je to zvrhlé, je to provokace, ale nemá to být předmětem pozornosti orgánů v trestním řízení.

3 2
možnosti
TH

Otazka me zarazi.....8-o

0 0
možnosti
PB

Otázka kopíruje dva směry, kterým názory na toto tričko jdou - každý si může odpovědět sám samozřejmě :-)

0 0
možnosti