Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Pro úplnou informaci pana Hermánka: http://zpravy.ihned.cz/cesko/c1-59070350-senatori-podaji-ustavni-stiznost-proti-klausove-amnestii-mozna-se-spoji-cssd-a-top-09

A o korupci píši ve článku v souvislosti s amnestiemi a ne v souvislosti s důchodci. Korupce je prospěchářství z moci úřední, to důchodci jaksi nejsou, to jsou obyčejní občané. Prosím příště si to přečtěte, než se budete ke článku vyjadřovat. Děkuji :-)

0 0
možnosti
Foto

Není čas přečíst vše. Ale jestli Pavlo prominete, tak v článku vidím Vaše obvyklé protiklasuovské "pindy" spolu s jasným návodem, jak obcházet zákon.

Je to skvělé v zemi, kde se všichni čertí a durdí (tedy,  kromě mě a pár rozumných lidí) nad korupcí navádět důchodce ke korupčnímu jednání. Gratuluji.

1 1
možnosti
PB

Aaaaaaaaaaa, pan Hermánek, odpůrce českého humoru :-)  Jaký návod na obcházení zákona? To již nelze zpětně požádat! Nyní jste opět hodně mimo, protože můj článek žádného důchodce nenavídí, naopak píši o jejich zveřejněném jednání.

A kde navádím důchodce ke korupci, tedy česky úplatkářství? To prosím citovat přímo větu, která navádí ke korupci!

Jo a Váš milovaný Klaus si to dělá sám! To nám, pozorovatelům nemějte za zlé, že nejsme slepí a komentujeme důsledek jeho lehkomyslných počinů. Senát také podle Vás pindá, když podává dokonce ústavní stížnost proti Klausově amnestii?

0 1
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik