Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Maminka - čtenářka z Ona Dnes mě také upozornila na děsné hračky, tzv. přejeté plyšáky. http://media.novinky.cz/468/294681-top_foto1-1jd9n.jpg 

Tak pro malé děti bych tohoto plyšáka s vyhřezlými vnitřnostmi rozhodně nekoupila. V sérii byli vyrobeni přejetí ježci, mývalové, medvídci a zajícové.

0 0
možnosti
FH

F91e36l87i32x 65H67o86r80á94k

2. 12. 2012 15:47

A co takhle smraďoši z domu hraček? To taky není marné:

 

Druh: Smraďoši

 

Olin Opocený, Tlama Tonda, Prdící Přemek, Kamil Kravinec, Saša smradlavá sradinka, Béďa Brokolice, Zbyňda Zapařená noha, Průša psí morda, Venca voňavá prdelka, Honza Hnojůvka, Zvracející Zdenda, Karel Karfiól, Franta Fusky-hnusky, Luďa leklá ryba, Martin mistr prd, Pepa z prasečáku, Hubert hovňous, Česnekový Čenda, Víťa vejce vyhnilé, Janek ještěrčí huba, Tomáš Ticháček ukrutný, Štěpán smrdutý skunk, Pavlík z popelnice, Plesnivec Péťa. ;-D

1 0
možnosti
Foto

To se fakt prodává?

0 0
možnosti
MP

Souhlas, radši jim přečtete pohádku o tom jak děti upálili ženskou zaživa nebo jak matka zemřela mrazem při hledání své (zmrzlé) dcery ve sněhové vánici.V

1 0
možnosti
PB

Pané Pátý - znám spoustu pohádek a knížek a mám dvě děti, ale o zemřelé matce a zmrzlé dceři vážně neznám.

A u té další bych to neviděla tak strašně! když je v pohádce věta: šup s babou Jagou do pece, tak bych to nepopsala jako že děti upálili ženskou zaživa...Rozhodně v žádné pohádce není baba Jaga zobrazována ohořelá, nebo jako Zombie.. Je to jen na konci pohádky věta o trestu babě - jako symbol výhry dětí.

1 3
možnosti
Foto

Proč poznávat lidské tělo pomocí nějaké deskové hry, když už od pradávna praktikují děti hru na doktora?

Asi to sem nepatří, ale okolo 14. roku věku jsem toto hrál se spolužačkou a teprve po 50 letech jsem objevil, proč vlažná odezva. Jako při těch prezidentských volbách: Kolik je průměr ze 2% a 6%? Myslíte, že 8%, jak tvrdí nějaký Hermánek? Ale já to samozřejmě netvrdím, to je jen takový komunikační šum.

0 3
možnosti
PB

No tak vidíte - kdyby byly nějaké matematické hry, že? Aby nová generace zaměstnanců ministerstva uměli spočítat průměr ze dvou a šesti procent.

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že jste teď bezděky těm nechutnostem udělala reklamu...

0 3
možnosti
PB

Ano, i to je možné, ale rozhodně si myslím, že je více rozumných lidí, kteří by to nikdy nekoupili. Tajně doufám, že si to přečte někdo, kdo by mohl rozhýbat kolotoč etických kontrol hraček a her!

1 1
možnosti
MK

Fuj, až jsem se lekl, když jsem ty hry viděl. Karma

1 1
možnosti
PK

Určitě Vám "strážci a obhájci" svobodného trhu a podnikání zde doporučí - tak to nekupuj, ty ...... Karma, jak říkal pan Svěrák - v 90.letech náš svět hrubl, ale teď ...

2 3
možnosti
PK

P74a78v39e30l 96K77u48l83a

2. 12. 2012 13:10

Zatímco vy byste zřejmě doporučil opak, že :-)

1 1
možnosti
Foto

Děti milují horrory a ty obrozenecké ufňukané pohádky s "hodnými" konci je nudí.

1 2
možnosti
PB

Tak mám asi nějaké divné děti! Dobré konce milují a nemají rádi ani smutné pohádky od Andersena. A ráda bych je vedla proti násilí, proti obdivu zombíků a proti myšlence, že kusy těla jsou zábava!

2 0
možnosti
MM

Co k tomu dodat? Násilí, nevkus, občas kombinované s tupostí. Výrobci hraček by dle mého soudu měli projít i psychologickým vyšetřením. Vím, je to na rodičích. Ale děti kolem takových hraček chodí, vidí, a hlavně si fixují, že je to něco, co společnost toleruje, co je pro ni "normální", co se pro děti prodává... To, že to někteří rodiče koupí, nijak neomlouvá společnost a orgány, které prodej povolují. Souhlasím a karma, je dobře, že na to alespoň veřejně upozorňujete.R^

4 3
možnosti
PB

Moc děkuji, hranice tolerance či vkusu je pro rodiče bohužel něco, co nemají čas vysvětlovat. Místo aby si s dětmi vyrazili do bazénu, nebo na in-line brusle, radši jim koupí hru, která je ohromí a oni jako rodiče "získávají body" - děti tvrdí, jak mají BOŽÍ RODIČE, maj od nich zombie hru a super mobil. U rodičů opravdu toto stačí ke spokojenosti se sebou samým. Žádné společné zážitky, minimum společného času, ale večer spoustu srandy se zabíjením zombíků a získáváním karty s lepší zbraní! Stačila mi věta z vedlejšího apartmánu na dovolené - "Jupí mamko pokousal mě zombie, ted se musím přidat k nim a zabiju Tě"

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik