Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

vašut a dejdar je překvápko...to bych nečekal...jinak pro MZ převážně staré struktury a hlavinka Lucinka....klasika. Gott R^ to bych rovněž nečekal

1 1
možnosti
PB

Jo a u KS mi chybí paní Čáslavská, koukám...

1 1
možnosti
PB

Děkuji za info od čtenářů :-) Dopsána Gaislerová, Špotáková a Bartoška - příznivci Schwarzenberga.

Prosím kdo byste věděl o někom, kdo se hlásí k panu Zemanovi, dejte vědět. Určitě se někdo najde, kdo tam chybí. Tyto seznamy by mohly být pak objektivní, když tam budou všichni, o kom se ví.

0 0
možnosti
IH

No, je zajímavé, že autorka nenašla více jmen na stranu pana Zemana, ale asi je to záměr. Jména mladší generace mě nezarážejí, ti vůbec neznají historii našeho státu. Ovšem Gott, který se za té totality měl krásně, překvapil. Ale co, je to úplně jedno, kdo tam bude sedět, i když já jsem pro česky mluvícího prezidenta bez šlechtických titulů. Zemana sice nemusím, ale když holt nikdo jiný není...Pro mě je to menší zlo. Ale je "demokracie", volí si každý podle svého svědomí a vědomí. Jen abychom jednou nelitovali všichni.

2 1
možnosti
PB

Paní Inko -  prosím opravdu ráda dopíšu jména k panu Zemanovi -.jde to u tohoto článku. Napište mi je. Děkuji.

0 0
možnosti
JL

Ten výběr mluví pochopitelně sám za sebe. Vám Karma!

4 1
možnosti
DM

Díky! Dobrá práce!

Je to zajímavé, ráda jsem si početla:-) Přesně, jak říkáte, někoho si člověk léta váží, někoho, kdo má víc informací a ne jen "vrtěti psem" a můžu to být pomůcka.

4 2
možnosti
SB

Do seznamu lidí, kteří budou volit Zemana, připíši ještě jednoho člověka, který sice není známou osobností, ale nemyslí si, že by jeho nepříliš velký věhlas byl něco, co by snižovalo jeho osobní důstojnost.

Takže já, Slavomír Beneš, tam připisuji Slavomíra Beneše.

5 4
možnosti
Foto

Ano, jako orientační pomůcka pro nejhloupější by to mohlo stačit

5 7
možnosti
DM

"Potrefená husa" ;-) to vidí jinak. Mám ráda na všechno lidi, i na volby. NECHCI se tím zabývat, můj čas je drahý.

3 3
možnosti
Foto

Karma. Soupis podporovatelů má určitou vypovídací schopnost i o kandidátovi. U Miloše Zemana by měl být pravděpodobně uveden i Miroslav Štěpán, předseda KSČ, která to uvádí na svých stránkách http://www.ksc.cz. Zajímavé je také sledovat, které strany koho doporučují.

4 7
možnosti
Foto

U Zemana chybí ještě Šlouf s Drymlem. A samozřejmě, pokud někoho unisono doporučujou komunisti a Klausova kompletní famílie, pak to má velmi a velmi významnou vypovídací hodnotu.

4 5
možnosti
Foto

Snaha se cení, od Havlíčka Borovského přes Sudeťáky až po známé osobnosti se snažíte přihodit Vašemu kandidátovi hlasy, ale odhaduji, že to nepomůže a Zeman zvítězí, nejméně o sedm procent. Oceňuji rovněž na Vás, že jste ochotna přijmout i Zemana, pokud vyhraje. To já tak dobrá nejsem, zatím si neumím představit, že v našich českých školách bude viset obraz von Schwarzenberg. Ale časy se mění - kdyby mi to někdo řekl před třiceti léty, asi bych si myslela, že se zbláznil :-)

7 4
možnosti
PB

To je právě rozdíl mezi námi, paní Černá. Já respektuji to, že se oba dostali do druhého kola a tudíž si je lidé vybrali. Ať si vyberou kohokoliv, budu to respektovat. Ale svůj hlas mohu dát samozřejmě jenom jednomu :-)

5 5
možnosti
JS

Chytrý tah od Vás - tím také prozrazujete, koho budete volit. Známé osobnosti, čili herci mě nemohou ovlivnit. Já budu volit Českého prezidenta. Ne toho, který má cizí občanství a je cizině zavázán. Ne toho, který se na dost dlouhé a složité období Čech (1948-1989)ukryl v zahraníčí a žil v blahobytu, zatímco mnozí z nás tady "pískali kudlu". Rv

7 5
možnosti
RH

Co to je za argumenty? Stát o okradl a vyhnal a vy z toho děláte nějakou jeho chybu?

6 6
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik