Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Napadlo mě, jestli ten tým pana Fischera byl skutečně týmem pana Fischera. Nebyl týmem pana knížete? Ten Fischerův pád neumím nějak pochopit.

0 0
možnosti

Máte na té fotce, tak trochu rysy Zemana

(samozřejmě za mlada).

Tak raději volte, bráchu Zemana.;-)

0 1
možnosti
Foto

že by želé hledal fleka?;-D

4 1
možnosti
JV

J47a59n25a 96V86e50s68e75l27á

22. 1. 2013 15:25

Jinými slovy ... doteď všichni podporovatelé Fischera byli přesvědčení, že ten nejlepší a nejnebezpečnější protikandidát je Zeman a na něj soustředili svůj boj a poté co Fischer je z boje venku tak ten nejlepší je najednou Schwanzerberg?

No, nevím kdo tady otočil o 180 stupňů.

2 3
možnosti
PJ

Ale paní Veselá, tady nejde o ideje, tady jde o prezidentské křeslo.;-)

3 1
možnosti
KS

Já se také divím - napřed mu zprasí volební kampaň a pak mu chcou ještě určovat, koho má podporovat ve 2. kole???

0 5
možnosti
Foto

Teď jsem si přečetla zprávu, že hrdina od Dukly a Kurska a další vyzvali Schwarzenberga k odstoupení z kandidatury. Takovým lidem, kteří něco prožili a za naši vlast bojovali a o mnohé se zasloužili, já věřím. Ten, kdo tady ve skutečnosti rozděluje společnost, je právě pan Schwarzenberg.

3 9
možnosti
Foto

já to četl také, ale nějak mně to neoslovilo

4 1
možnosti
ZB

Milá dámo volební duel Zeman vs. Fischer skončil a začíná boj jiný. Fisher už dobojoval a je na něm koho podpoří anebo ne.

4 2
možnosti
JK

J16a11n 16K46o21m20á55r70e98k

22. 1. 2013 14:57

to je vidět, jaký je fischer vyčůránek

5 0
možnosti
PB

Vyčůránek, nebo názorový slaboch...

V každém případě těžko posoudit, jestli si dělá u Zemana očko, nebo mu někdo něco slíbil...

0 0
možnosti
Foto

Jan Fischer prostě prezidentskou volbu nezvládl sám a nemůže ze svého neúspěchu obviňovat své rivaly. Na rozdíl od velké většiny protikandidátů (zejména Zeman a Schwarzenberg) šel Fischer do volební kampaně poprvé v životě. Nebyl proto zvyklý na přímou konfrontaci s protikandidátem, kdy je třeba reagovat pohotově a klidně i na nepříjemné až zákeřné otázky a nějak se jim šikovně vyhnout třeba i zavádějící odpovědí, zalháním nebo protiútokem. Reagoval na ně nervózně a nepřesvědčivě, což bylo vidě i z jeho gestikulace. Potopily ho hlavně dva televizní duely s Milošem Zemanem a devět let v KSČ před listopadem 1989. Premiérem se předtím stal víceméně jen náhodou - Topolánek a Paroubek si jej vybrali jako někoho, kdo příliš nepřekáží a nevyčnívá. Prostě a stručně: Jan Fischer se osvědčil jako úředník, ale roli politika nezvládl - to se ostatně projevilo i v jeho reakcích teď po volbách.

5 0
možnosti
BP

No - nechci se nějak moc rachňat ve sr ...kách - napadá mě ( i když to zavání trochu konspirací) - že semitský původ pana Fischera může mít problém s trochu nejednoznačnými postoji pana Schwarzenberga ohledně názorů na poválečnou historii ( nemluvě o velmi problematické rodinné anamnese kněžny Schwarzenbergové).

1 5
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik