Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Paní Černá, slyšlela jste už někdy o tom, že pokud se Vám nějaké články nelíbí, nemusíte je číst? Vy si myslíte, že jsem naivní, tak proč nejdete číst nějakého drsného realistu? Ona Vám moc nevoní pravda - tak to je pak těžký.

Napište mi radši konkrétně, co se Vám zdá naivní - já Vám doložím důkaz o té skutečnosti a je to.

Chtělo by to trošku úrovně do té diskuze. To, že ve své mysli už makáte někde na panském, není bohužel moje chyba.

Takže prosím něco konstruktivního jako podnět k diskuzi. Ať to tady není jako v bulváru.

Děkuji za Váš zájem, i tací čtenáři, jako Vy, se najdou, člověk si to musí stále uvědomovat...

0 0
možnosti
Foto

Paní Brychtová, přestáváte mě se svojí naivitou bavit. Když se politik začne ohánět "právy občanů", je to u mě pokrytec, který už nemá kromě frází co jiného nabídnout. Patříte do pohádek, ne však na hrad jako princezna, ale pěkně na panské makat, a pokud se vzepřete pánovu právu, pak do šatlavy ;-)

1 4
možnosti
Foto

Paní Černá, nečtěte toho Jiráska na noc! Pak to takhle dopadne.

3 0
možnosti
ML

M36a79r95e91k 53L96i80b66a

20. 1. 2013 2:10

Nemohu si pomoct, ale to je k smíchu, jste vetsi demagog nez sama dvojice K&K. Vyberu jen jeden bod protoze co veta to blud. Tak on byl prý vzdy zastáncem práva obcanu ? A reknete kdy to bylo naposled ? Co treba cirkevni restituce, to jaksi prehledl nebo prave spal? Kdy jindy by se mel zastat kdyz ne ve chvili kdy je vetsina spolecnosti proti ? Zbytek skoda komentovat..

2 7
možnosti
PB

Cirkevní restituce se netýkají práva občanů, ale je to záležitost vrácení majetku církvi. Občané, kteří jsou věřící, tak na tento majetek také kdysi přispěli, a církev ctí. Majetek byl zabaven komunisty, a pokud z právního hlediska náleží zpět původnímu majiteli, tak s tím těžko něco nadělá kdokoli. To Schwarzenberg těžko ovlivní.

Nám ostatním, občanům nevěřícím zbývají dvě možnosti - buď to lze brát jako vrácení majetku původnímu majiteli, nebo můžeme nadávat na soudy, které uznaly restituci a tudíž lžou?

Nejste demagog spíše Vy? A tak trochu i naivka :-)

5 2
možnosti
JK

J53a71n 74K27o34l79i24á89š

20. 1. 2013 1:29

citace z článku:

"V České republice i v Německu bychom si měli umět říci: Toto se stalo, dnes už minulost nezměníme, z dnešního hlediska šlo o činy nepřijatelné," uvedl.

3 0
možnosti
Foto

Přes všechny tyto argumenty si myslím, že poslední jeho prohlášení o Benešovi a soudu v Haagu a další vyjádření k odsunu ho v druhém kole pohřbí. Ale je dobře, že to udělal ještě před druhým kolem, alespoň hodně lidí vystřízliví. Stačila už ta rozkrádačka s církevními restitucemi.

3 7
možnosti
LC

Měl bych dvě, takové spíš technické, poznámky:

1. Pan Kalousek je sice na politické scéně asi o 15 let kratší dobu než pan Karel S (to je dáno věkem), ale úvaha, že čím starší, tím chytřejší je zcela chybné.

2. Za dvacet let působení pana Karla S na politické scéně jsem nedošel k závěru k jaké části politického spektra vlastně patří.

2 5
možnosti
MJ

K žádné. Pracuje jen na tom, co v té debatě na plnou hubu řekl všem, kteří se zrovna koukali. Já se úplně osypal, protože to byla opravdu hrůza.

0 1
možnosti
AS

Výborně napsáno, jen si tak myslím, že v případě toho pána v titulku házíte perly sv...m:-/ On si stejně bude říkat, co se mu hodí, a když ho obviníte ze lži nebo demagogie, bude se mračit a vyčítat vám zlé větičky, neomylný ve své velikosti. A Zeman je totéž, jen si tak nebere servítky...

9 3
možnosti
JL

Je to intrikán. A bude škodit až do konce.

KarmaR^

11 3
možnosti
PS

P16a33v50e48l 58S37y53c38h41a

19. 1. 2013 22:59

Autorko, fajn textR^

5 3
možnosti

Jistěže četl. A četl také nepochybně tiskové prohlášení Miloše Zemana z roku 2002 :

Praha, dne 11. dubna

2002

Po setkání dnešního

rána, komisař pro rozšiřování EU Günter Verheugen a premiér Miloš Zeman vydali toto tiskové prohlášení o Benešových dekretech: http://www.czechoffice.org/eupressrelease.htm Není nad slušnou, neosobní kampaň, kterou vedou Klausovi spolu Milošem Zemanem, co ? :-)

8 4
možnosti

Miloš Zeman: Český rozhlas - Radiožurnál dne 28. února 2002 v pořadu O kom se mluví:

"Já jsem byl první politik, který jasně řekl, že Benešovy dekrety jsou

vyhaslé a byl jsem za to mnohokrát kritizován a přesto jsem měl odvahu

to říci prostě proto, protože si myslím, že je to pravda."

:-)

P.S.: Ale klidně mi sem mrskejte ty minusy. :-)

8 2
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik