Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jarinka

22. 3. 2011 16:18
Dali vás do "Zaujalo nás",

tak jsem si to přečetla, zvědavá, co je myšleno těmi rány (nebo ranou?) dětí Gusty Husáka. Ještě bych pochopila vaše rozhořčení nad neférovými praktikami mezi podnikateli či jinde, ale proč si myslíte, že se to děje jen ve střední Evropě a proč si myslíte, že "chtíč peněz" je jen česká vlastnost a jiné národy to mají jinak? A francouzský prezident může říkat o Češích cokoliv - to se nedá brát vážně, ale když už se k jeho slovům vyjadřujete, pak bych od Čecha očekávala, že tato slova budete vyvracet, nikoliv schvalovat.

Ve sloupku "o autorovi" jsem hledala nějaké vysvětlení a narazila jsem na toto: "...by se chtěl účastnit změn, které by nastolil v politické rovině za účelem zlepšení životní úrovně a přiblížit život v naší zemi standardu vyspělých států světa." DĚKUJI, NECHCI.

0 0
možnosti
JN

jenyknovak

22. 3. 2011 14:52
Myslím autore, že jste měl napsat:

"Když se chceš mít jako prase, tak musíš být pěkná svině."

0 0
možnosti
B

Bobrufka

22. 3. 2011 14:43
Někde se stala chyba...

poctivci zůstávají chudí a ti s "ostrými lokty" bohatnou.

0 0
možnosti
U-LVM

Urb - Ledorubom v Meksike

22. 3. 2011 14:42
Příšerná slátanina

Co byste asi tak chtěl? Rajonizaci prodeje aut a kdo je třeba z okresu Jičín, tak si nesmí koupit auto v Turnově i kdyby tam stálo a tisíce méně? Líbejte svoji frézku, ta Vás živí a do filozofování a obchodu se nepleťte, nebo v prvním případě se Vám lidi budou smát a v tom druhé se seznámíte s exekutorem.

0 0
možnosti
RK

krakra

22. 3. 2011 9:31
Málo

Těšil jsem se na něco zajímavého, ale v tom článku nic nebylo.Rv

0 0
možnosti
RK

semelik

22. 3. 2011 9:12
Karel Poláček by měl radost, že rodová linie Zilvara

z chudobince tak úspěšně přežívá. A dokonce píše.

0 0
možnosti
KR

Kocourkovský radní

22. 3. 2011 9:07
Nedokázal jsem

ten blábol dočíst ani do konce.:-P

0 0
možnosti

debater

22. 3. 2011 9:14
Re: Nedokázal jsem

to jste měl. Je v něm totiž praktická životní zkušenost, kterou mohu jen podepsat. Když si totiž někdo s hodně penězi usmyslí něco v čem mu budete překážet, převálcuje vás a vy budete mít jen velmi malou šanci, natož občanskou odvahu, tomu vzdorovat.

0 0
možnosti
KM

Lister von Smeg

22. 3. 2011 8:43
Budiš

Propána ... jak něco takového můžete napsat !

Když už, tak "budiž";-)

0 0
možnosti
JN

Yesname

22. 3. 2011 8:54
Re: Budiš

Dyšuštak budiš,

Klídek, Vy zase třeba neumíte utáhnout pořádnej šroubek.

0 0
možnosti
SS

Svent

22. 3. 2011 8:37
Takový blbý plky

Někdo vám něco udělal a vy si hned myslíte, že jsou všichni stejný. Překročte svůj stín a chovejte se k lidem tak jak byste chtěl aby se chovali k vám. Drtivá většina Čechů je ve vetší pohodě, než by ste si myslel

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1889x
Strojař, dělník, technik, frézař kovů, prodejce nových vozů, certifikovaný servisní poradce Škoda a Toyota, v současnosti zaměstnanec automobilového výrobce, ženatý, otec tří synů, v minulosti ani v současnosti politicky neangažován, má však velké výhrady k volbě i k nezodpovědným činům naší politické reprezentace, která udržuje život v České republice uměle na velmi nízké úrovni. Z tohoto důvodu by se chtěl účastnit změn za účelem zlepšení životní úrovně a přiblížit život v naší zemi standardu vyspělých států světa. Úkolem vlastním je pracovat na vývoji životní úrovně obyvatelstva, v duchu našich národních tradic a bohaté historie. Jeho vzorem je život a společenské smýšlení Tomia Okamury. www.tomio.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články