Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mně obohatil alespoň ten pohled na vaši roládu, píšu zrovna knížku o vaření a o kuchyni. Možná, že bych se měla zastydět v té záplavě televizních "vařičů", ale vzhledem k tomu, že jsem neviděla ani jeden, jen z ohlasů a televizního programu vím, že jich je plno. Chystám ji už pět let a po přečtení vašeho článku mě napadlo, jestli to nakonec není blbost a nesklouznu do módního trendu - celý národ vaří.

1 0
možnosti
Foto

Klárko děkuji za návštěvu. No a musím přižnat ty jídla to není má práce, ale mé drahé polovičky, která vařit umí. No co Vám na to mám říci. Klárko, kdyby to bylo o vaření a vyhrává ten nejlepší co uvařil tak řeknu : Klárko jděte do toho. Jenže..... Zkuste se sama někdy podívat jak to chodí..... Já napsal jen svůj názor a že se mi nelíbí to taktizování a neslušné chování.

1 0
možnosti

Víte, v každé společnosti (té minulé i té současné) jsou lidé chytří, hloupí, prostřední  - jak ukazuje Gaussova křivka rozložení IQ. No a že televizi jako hlavní zábavu mají lidé spíš jednodušší, je také všeobecně známé - takže je logické, že se televize přizpůsobují jejich vkusu. Lidé s vyššími kulturními nároky mají většinou jinou zábavu než televizi a pokud se na ni dívají, vybírají si - třeba dokumentární kanály nebo ty lepší filmové. Takže plakat nad tím, jak je dnešní společnost nekulturní, je hloupost - prostě každý si vybírá to své a lidí, co mají rádi primitivní zábavu, je podle mě pořád víceméně stejně...

0 1
možnosti
Foto

paní Sylvo, no něco na tom jen, i dkyž si často kladu otázku co je to jednoduší. Znám řadu vzdělaných jednoduchých lidí . Ale to prosím neberte nijak osobně :-)

1 0
možnosti

No jo, holt když koukáte jen na novu, tak se není čemu divit :-)

1 0
možnosti
Foto

Milý Vojtěchu, nemám rád nejasnosti. A tak nevím, zda -li ten příspěvek je přímo na mou osobu. Pokud ano, kde prosím berete takovou jistotu? :-)

0 0
možnosti

Sebekriticky přiznávám, ře se na Prostřeno dívám. Tedy, dívám, mám ho puštěný. Jde akorát v době, kdy si už chci sednout. Tak se rozvalím na gauči, nachystám si nějaké zašívání, či jinou odpornou činnost a poslouchám. Občas zvednu oči, když má někdo pěkně zabydleno a hledám inspiraci na znovicírování našeho starého baráčku. Ovšem toto můžu provozovat jen tehdy, když si náš pes neusmyslí, že nastala mazlící hodinka a nezalehne mne u toho;-). To pak jde všechno stranou a mazlíme. Jen nechápe, že o víkendu neslyší známou melodii, která ho nasměruje na gauč.

1 0
možnosti
Foto

Anežko, kdybych se nejuknul na pořad , který tak "haním", nemohl bych to napsat. A naprosto Vám rozumím. :-) Když se tu a tam objeví slušnej, obyčejnej člověk, který nemá třeba nenjnovější nábytek, ale umí a já slyším yt chytrosti od lidí, kteří to neumí tak mě to naštve. Možná jsem tam měl rozvinout, že ne všeci co koukají, jsou povrchní. To vůbec ne.  A tak doufám, že každý normální člověk můj článek tak pochopí:-)

1 0
možnosti

Mně je hlavně divný, kdo se na to může koukat. Sledovanost asi není malá, když neustále vznikají nové seriály a ty staré pokračují do nekonečna, ale kdo na to kouká? To ty lidi musí sledovat dokonce několik seriálů najednou, když se to televizím vyplatí. Já ty diváky taky neodsuzuju, jen nechápu, že je něco tak stupidního může bavit. Přibližně tuším, které seriály v současnosti běží, protože už se o nich mluví dokonce i v hlavních zprávách (což mi přijde úplně ujetý).

5 0
možnosti
Foto

Jitko,  asi tak nějak.

0 0
možnosti

Pravdu mate samozrejme.

Ale berte to tak. Soukrome televizni stanice ziji z reklamy, Cenu reklamy urcuje sledovanost. Sledovanost u divaku urcuji tri faktory: Krev, Slzy, Sperma. Samozrejme nadnesene, ale je to tak- jinak receno - Konflikt, Emoce a Sex. Cim vic tohoto, tim vyssi sledovanost, cim vyssi sledovanost tim vyssi zisky. A jsme zase zpatky u smyslu soukrome televize.

1 0
možnosti
Foto

Jaromíre, máte pravdu vím že to tak je. Jen na to možná koukám blbě v kontextu, že vše souvisí se vším. Jaromíre, moc děkuji za Vaši návštěvu, vážím si toho:-)

0 0
možnosti
Foto

Pavle, já naprosto souhlasímR^

5 0
možnosti
Foto

Jitko moc děkuji, já prostě jen nemám rád hloupost

0 0
možnosti
  • Počet článků 811
  • Celková karma 17,03
  • Průměrná čtenost 716x
Něco o sobě? Nic zajímavého, snad je dva citáty, které vystihují vše.

 

"Cokoli slyšíme, je názor, nikoli fakt.
Cokoli vidíme, je úhel pohledu,
nikoli pravda “.   Marcus Aurelius
 

"Kdybych se měl snažit číst -
o odpovědích nemluvě -
všechny útoky namířené proti mně,
mohl bych to tady celé zavřít
a nedělat nic jiného.
Dělám to nejlepší, co umím a znám,
a chci to tak dělat až do konce.
Jestliže mi dá konec za pravdu,
nebude na tom, co proti mně říkají, záležet.
Jestli se nakonec ukáže, že jsem se zmýlil
nepomohlo by, ani kdyby deset andělů
přísahalo, že mám pravdu."

                        Abraham Lincoln

Můžete mě zaslat i vzkaz : pavelblog@email.cz
nebo mě naleznete zde : https://twitter.com/PavelVrba3
Osobní stránky : http://pavelvrbaozivote.simplesite.com