Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím jak a kdy je to nafoceno, ale fotka může být zavádějící. Jsou případy, kdy to takto opravdu může být a nei to proti předpisům. Jedná se o jízdu kolem otevřených nebo přejezdů v poruše, výpravčí nemá kontrolu na panelu... to se pakse strojvedoucímu přikazuje, jak má jet...je to maximálně do 10 km za hod a pravidelně houkat.

1 0
možnosti
Foto

Jaromíre já to i u té fotografie napsal, že ji neautentizuji. Já spíše  rozebíral otázku, když se setkáme se stavem že... co uděláme. Každopádně děkuji za komen a za návštěvu:-)

0 0
možnosti
FA

Mně se to jednou stalo v nějakým zapadákově v jižních Čechách. Bylo to v noci, řídil jsem autobus a najednou asi deset metrů přede mnou projela přes silnici mašina. Fakt. Nic nesvítilo, neblikalo, značky přejezdu nebyly v noci vidět. Pár lidí jsem vezl. Horší úlek jsem snad v životě nezažil.

Jo, teď jsem si vzpomněl, bylo to u Strunkovic nad Blanicí.

1 0
možnosti
Foto

Františku a to jsou tys momenty kdy přijde průšvih. Mým cílem bylo právě upozornit na to, že když se nám to stane, neměli bychom být laxní

0 0
možnosti
Foto

R^ Pavle, asi někam nahlásit, ale spousta lidí bu to rozesela po sociálních sítích a sdílela, ale otázka je, jestli by to něčemu pomohlo? A část prostě nic.

1 0
možnosti
Foto

Ivanko mě to právě napdlo když jsem na facebooku tu fotku viděl. Položil jsem si otázku : a co s tím. A tak jsem právě napsal toto.

1 0
možnosti
LN

..otázkou je zda  ten vlak na fotce je vůbec v pohybu....??

0 0
možnosti
Foto

Ladislave, píšu to u té fotky. Nicméně to neznamená, že to nemůže být. Mě šlo o to, co uděláme, když to nastane

0 0
možnosti
Foto

Právě to čtu, dlouho jsem tu nebyla. Pavle, je dobře, žes to napsal R^;-)

1 0
možnosti
Foto

Jitko díky moc za návštěvu. O těchto věcech by se mluvit mělo.

1 0
možnosti
Foto

R^Dobrá myšlenka, Pavle, a to navzdory tomu, že není vůbec jisté, co by policie s takovou informací udělala. Vždycky je určitá naděje, že může aspoň nějakou měrou přispět ke zjednání nápravy.

2 0
možnosti
Foto

Honzo nenapadá ěm lepší složka, už jen v duchu " Pomáhat a hlavně chránit. ". Každopádně díky za návštěvu:-)

0 0
možnosti
JO

Tady pomůže jen represe, pane Vrbo, jedině represe...

0 0
možnosti
Foto

Vcelku nebezpečné, ale nejsem si úplně jistá, kam to hlásit. Dráhy???

1 0
možnosti
Foto

Klárko já se osobně domnívám, že je to problém, i Policie, která sice může trvdit, že je to věc ČD respektive SŽDC, nicméně v dochu pomáhat a chránit se jedná o ohrožení bezpečnosti a plynulosti silničního provozu, ale i provozu na dráze. Je však možné, že  člověk narazí na ochotu. Jenže, při volání na tísnovou linku jsou hovory nahrávány, takže moc nevěřím, že by to někdo neřešil.

0 0
možnosti
PV

jo, taky jsem jednou volal na policii, ze je v neporadku prejezd, rekli mi, ze to vi a ze to neni jejich starost, ale starost CD a at je neotravuju.

1 0
možnosti
Foto

pane Pavle, no nakopat je do e...... No to ěm sice v jimém případě řekla hlídka  měštáků a duhej den jsem odesílal řediteli  stížnost. SAle naštve to, člověk chce udělat řekněme dobrej skutek. a narazí na blbce

0 0
možnosti