Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

R^Ano, diktaturu proletariátu vystřídala diktatura peněz. Ale je jen na nás, jestli ji pustíme do našeho osobního života. Výborný blog, Pavle!

1 0
možnosti
Foto

Tome, a mnozí ještě radostí tleskají. Tome, děkuji za návštěvu a komentář

1 0
možnosti
Foto

Pavle, je to tak. Člověk má naslouchat sobě i přírodě. Když se naučí vnímat svoje pocity, regulovat své chování, je poznat, že se něco v něm mění. Duševní pohoda, zdraví.

Protože můžeme se honit za čím chceme, ale TAM musíme všichni. S holým zadkem.

R^

2 0
možnosti
Foto

Ivanko, je to tak. A ten falešný třpyt je těžký soupeř. Děkuji ti za návštěvu a komentář

0 0
možnosti
JP

J78a44n 42P76a69l40l10a20s

11. 7. 2016 22:41

Pavle, karma Vám i panu Hnízdilovi (také ho čtu). A za sebe dodám: Žijme se zvířaty a učme se od nich. Na rozdíl od mnoha lidí jsou férová.

2 0
možnosti
Foto

Jene, to máte pravdu, bohužel. Každopádně Vám děkuji za návštěvu a za komentářR^

0 0
možnosti
JR

J21a87n 30R15á70ž

11. 7. 2016 17:22

Ano, mám také rád "mudrování" MUDr.Hnízdila, neb je v něm mnoho pravdy, kterou se bojíme přijmout!

A co je horší, že mnozí se bojí o ní byť jen přemýšlet.

5 0
možnosti
Foto

JUene, velmi Vám děkuji za návštěvu a za komentář. Právě proto jsem ty jeho myšlenky zapracoval, aby se prostě o tom vědělo, ne že bych si o sobě něco myslel, to ne, ale stále je lepší ve svých možnostech udělat něco, než nic.

0 0
možnosti

Pavle, napsal jsi čistokrevnou pravdu!

Kdy už tahle společnost budeme mít dost? Čeho je málo, že chceme pořád vic? Lidi jsou doslova opilí konzumem a penězi. Těžko říct, co by způsobilo prozření, že hodnoty jsou úplně v něčem jiném. Obávám se, že až pochopí, bude pozdě.

Perfektní blog!

4 0
možnosti
Foto

Maruško, moc ti děkuji za návštěvu a za komentář, ke kterému není co dodat.R^

1 0
možnosti
Foto

R^Ale společnost ty rychlé dravce nějak vyžaduje... A stěžuje si na to, že generace po nás už prokoukla. Nechtějí se strhat a proti předchozím ročníkům jsou tak divní.;-)

1 0
možnosti
Foto

Klárko co dodat. Každopádně děkuji za návštěvu a za komentář.

1 0
možnosti
Foto

R^Pavle, možná jsem tady už psal:

Na své nebeské pouti se potkal Mars se Zemí a ptá se: „Tak co, holka, jak se ti daří?“ Země smutně odpovídá: „Stojí to za prd, kamaráde, chytla jsem lidi.“ Mars se zamyslí a pak ji začne uklidňovat: „Z toho si nic nedělej, to přejde samo. Však jsem to taky měl.“;-)

8 0
možnosti
Foto

Honzo, nečetl jsem, až nyní. Má to v sobě hodně pravdy, vždyť ta zem, příroda a je jedno jak to nazveme s námi může kdykoliv zatočit. Honzo,, děkuji ti za návštěvu a za komentář.:-)

1 0
možnosti
Foto

Pavlíku, je z Tebe čím dál větší PAVELR^

3 0
možnosti
Foto

Horste, nestraš mě:-) Já nemám potřebu bejt velkej, mě stačí bejt jen člověk. Každopádně ti děkuji za návštěvu.

0 0
možnosti
JH

Pavle, především sleduji s potěšením jak se vypisujete, lepšíte. K obsahu: pana Hnízdila čtu rád, ale neviděl bych to tak tragicky. Myslím Čapek v RUR říká, že i na troskách vzklíčí květ nového života. Jako kmet věkem i myšlením cítím, že směřujeme ...... tam, ale já to vidím jako neodvratný proces. O islamizaci Evropy jsem už psal.Rv

2 0
možnosti
Foto

Josefe, velmi děkuji za Vaši návštěvu a komentář, kterého si vážím. Možná to vidím tak nějak víc do temna, ale věřte mi, že budu strašně rád, když se vše ukáže, jak se mýlím. Každopádně ještě jednou moc děkuji a přeji zdraví a krásné letní dny.R^

0 0
možnosti
JT

:-)R^ Pavle díky za připomínku, byť Jana Hnízdila mám přečteného (bez dvojsmyslu): čtu jeho blogy, knihy, rozhovory s ním. Začíná to zamyšlením a pak (aspoň někdo) dojde k rozhodnutí k nějakým pro sebe (a své zdraví) prospěšným změnám. A tak nenavštěvuju MUDry a JUDry a ten angrešt a rybíz stále pěstuji a trhám rovnou do huby (spolu s těmi potřebnými mikroorganismy, které zvyšují imunitu).

3 0
možnosti
Foto

Honzo, co dodat, snad jen, že děkuji za návštěvu a úžasný komentář. PS. já angrešt už neměl dlouho :-(

1 0
možnosti