- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Josefe, zdravím Vás a děkuji za nakouknutí.
Ivanko, jak žerete...... já, jen já , teda alespoň tu zelňačku. A tobě děkuji za návštěvu
Proto svého muže za jeho snahu něco ( někdy i originálního uvařit . občas nehledě na výsledky vždycky pochválím. (A kritika - když už tak až později). Jeho oblíbené jídlo jsou bramborové knedlíky se škvarkama + kyselé zelí. Snaha by se měla ocenit, je vzácná...
Mirko, děkuji Vám za nakouknutí. No já to psal s lehkou nadsázkou, i když sledován jsem vždy
Honzo, je to tak, navíc s plným bříšek se člověk hned jinak cejtí
Pět litrů? To mám na dva dny: Nádherná "barvička"
Romane, no je fakt, že to je hlavně zelí, to je zdravé. A já děkuji za návštěvu a za komentář
Náhodou, není nad to usínat s plným břichem čehosi dobrého.
Václave, také si to myslím a děkuji za návštěvu a za komentář
Vše výše uvedené je naprosto dle mé chuti!
Ivanko, tak to jsem moc rád a děkuji ti za nakouknutí
Výsledek Tvého blogu je pátrání, jak se nakládá hermelín. Nikdy jsem to nejedl, ale vypadá to skvěle...
Tome, co vypadá, ale jak to chutná No to je specialita mé paní Columbové
To znám, vařím jen pro sebe a je toho jako pro regiment. Pak to do sebe tlačím několik dnů..
Přemku, no ale jsme štastní vid No a mnohé čím odleženější, tím lepší. Přemku, moc děkuji za návštěvu a za komentář.
.....JE to po té stálé politice relax!
Pane Nováku, tak to Vám moc děkuji ejen za návštěvu, ale také komentář. Vona ta politika, je stejně svinstvo, říkal to už Švejk. A člověk musí koukat na lepší věci, aby nezblbnul