Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

R^ V paměti mi zůstaly jen Sňatky z rozumu, a proto s "protivným dědkem" rád souhlasím:-)....

2 0
možnosti
Foto

Tomaši moc děkuji za navštěvu a komentář

1 0
možnosti
JH

Ten pomlouvač, ale úžasně roztomilý, byl Jan Pivec. Ten když sednul a začal vyprávět svým hřmotným hlasem, poslouchali všichni a bavili se! Já chodíval hodně na absolventská představení DAMU v Disku. V jenom ročníku tam byl Nedbalův oblíbenec Vašek Sloup a to byla o představení skutečně orgie.8-o Divadla, ale hlavně humoru. Nedbal Sloupa doslova pronásledoval!! Laskavě.8-o A znovu bych se zastal současných herců. Nesuďme podle těch seriálových. Je i dost těch, kteří seriály odmítají!!

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás Josefe, však se na pana Pivce také chystám, jen by si v dalším pokračování zasloužila pozornost i jedna dáma. Aby to bylo vyvážené. Pepíku, já vím, že i dnes se najdou dobří a výborní herci. Já to časem napravím.:-) Ale děkuji Vám za návštěvu, ale také za vždy milé doplnění toho mého povídání.R^ Vážím si toho.

0 0
možnosti
Foto

Jarmila to napsala trefně. Kdyby mluvili anglicky, všechny OSKARY by shrábli čeští herci obého pohlavíR^

1 0
možnosti
Foto

Horste, kdo ví, jen se obávám, že tomu našemu humoru by v cizině tak neporozuměli.

1 0
možnosti

R^ Máme být na co hrdi. Měli jsme řadu vynikajících hereckých osobností. Nedbal, Sklenčka, Kemr, Jiří Holý, Menšík, Sovák... Osobně mám nejraději Kemra a Hrušínského nejstaršího. Ale těžko mezi těmi hvězdami vybírat, všichni byli skvělí. Dnes už tolik výrazných herců není.

3 0
možnosti
Foto

Paní Jarmilo,velmi Vám děkuji za návštěvu a za komentář. Měli jsme spousty úžasných herců, ale najdeme i dnes. Jen se obávám, že jich není tolik.

0 0
možnosti