Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Pavle, moc mne nechvalte, já to nemusím. K tomu Kohoutovi ještě dodejme, že jeho a Hilarův Hamlet byl vlastně generační. Skončila jatka první světové války a svět se vyrovnával s novou realitou. Kdyby tenkrát existovala pověstná Ovčáčkova Pražská kavárna, bylo by to její hlavní téma. Tedy ten slavný Hamlet v ND. A po smrti mistra se tradovalo, že ho teplí kamarádi dost rozkradli, pohřbívai ho v divadelním kostýmu a velmi snad tenkát pomáhala manželka J, Kemra, herečka E. Fousková. Ale jinak byl právem obdivovaný a ctěný.R^

1 0
možnosti
Foto

Josefe, předně Vás zdravím. Já vím, že chválit nepotřebujete, ale na druhou stranu je pravda, že Jste mi tohoto umělce připomněl právě Vy a tak to je i férové přiznat. Bohužel ty informace o jeho konci jsou nejspíše i pravdivé. Josefe, sice Váš trošku naštvu, ale děkuji za ten námět. A děkuji za návštěvu a komentář. Vážím si toho moc.

0 0
možnosti
TG

R^ Zdravím Tě, Pavle! Vždy mě fascinuje, když dětský sen přejde v realitu.

1 0
možnosti
Foto

Tome, je to tak. Každopádně ti moc děkuji za návštěvu a za komentář.R^

0 0
možnosti
Foto

Zažil jsem ho v kině, kam jsme často jako kluci chodili. Dnes mi jeho srozumitelný hlas zněl opět v uších, díky, Pavle!R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Horste, já děkuji tobě za návštěvu a za komentář R^

0 0
možnosti
JR

J97a67r32a 70R19a95n47k

19. 5. 2016 16:53

R^diky, jsem vdecna za kazdou vzpominku na velikany umeni.

1 0
možnosti
Foto

Jaro, já děkuji za návštěvu a za komentář. Na mnohé se zapomíná a je to škoda. A tak se snažím jen malinko ty osudy a život připomínat.

1 0
možnosti