Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Takhle při pátku tolik krásy a moudra . Velká škoda , že moudří lidé v této době jsou v ústraní a hlupáci se derou vpřed . Chyba této doby ! Paní Kurandová byla babička jak z pohádky . Zdravím Pavle .

0 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás Jene, obávám se, že jste to vystihl naprosto přesně. A není k tomu vlastně co dodat. Snad jen- Jene, děkuji za návštěvu a za komentář.R^

0 0
možnosti
Foto

I přes školní výlety i přes rodinné výlety, stále se mi toto místo vyhýbá. Tak aspoň takto díky, za hezké přiblížení a také za moudra R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Lubomire,já děkuji za navštěvu a komentář. Právě v tom našem publikováni je ta krása,že ukazujeme místa, na kterých třeba nikdo nikdy nebyl. Lubomíre, moc děkuji.R^

0 0
možnosti
Foto

Tam to mám moc ráda, PavleR^;-)

1 0
možnosti
Foto

Jitko, vždyť aby ne, když je tam tak krásně. Moc ti děkuji za návštěvu

0 0
možnosti
Foto

Krásná vzpomínka na Paní Boženu a její Babičku. Byli jsme tam - a zase se do Babiččina údolí podíváme. (To doufám)... Díky, pane Pavle. R^;-)

1 0
možnosti
Foto

Mirko, moc Vám děkuji za návštěvu a za komentář. Budu se těšit na nějaký ten článeček z návštěvy tohoto místa.R^

0 0
možnosti
Foto

Ivanko, moc děkuji za návštěvu a za komentářR^

0 0
možnosti

Už nějakou dobu se do těchto krásných míst chystám s dcerkou, kamarádkami a jejich dětmi...ale pokaždé se přihodí něco, co plány zhatí...pevně doufám, že to nakonec vyjde, naposledy jsem Babiččino údolí navštívila jako malá holčina..

Moc děkuju za oživení vzpomínek! :-)

2 0
možnosti
Foto

Mirko, tak to Vám moc přeji aby vše dopadlo a podívala jste se tam. Stojí to za to a je krásné vydat se i nad to údolí na Rýzumburský altán. Budu se těšit na nějaký článeček. Moc děkuji za návštěvu a za komentář.

1 0
možnosti
TG

R^ Moc pěkné, Pavle, připomenutí starých moudrostí. A krásné fotografie!

2 0
možnosti
Foto

Tome, moc ti děkuji za návštěvu a za komentář, který mě potěšil.

0 0
možnosti
JR

J94a75r55a 82R52a73n58k

25. 5. 2016 19:36

Diky, skro jste mne rozesmutnelR^

2 0
možnosti
Foto

Jaro, ale to nebyl můj cíl, já myslel, že spíše potěším. Každopádně děkuji za návštěvu a komentář

0 0
možnosti
Foto

Další místo, kde jsem nebyla, díky!R^:-)

3 0
možnosti
Foto

Klárko, tak jsem ti dal alespoň jsem ti dal námět na výlet;-D

1 0
možnosti
JH

Nechci vám do toho moc kecat, ale... Třeba Viktorka umřela stářím a smutně, babička BN asi byla dost protivná baba a umřela ve Vídni, potože se asi s nikým dlouho nesnesla. Ostatně fungovala jako markytánka a to o mnohém vypovídá.8-o Tím ovšem nechci napadat aurotku knihy, dost jsem toho o ní napsal a někde mám i řád rytíře BN, který mi kdysi věnovala i jedna předsedkyně spolku BN. Za pásmo, které jsem o ní napsal. Před řadou let jsem se tam také toulal. Fotky jsou zajímavé i půvabné!!

2 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás Josefe, vím, že realita byla poněkud jiná.Ale já vždy na tomto místě ( mimo jiné, jedno z mých do roka několikrát navštěvovaných) si užívám díky té kráse kraje i tu smyšlenku o hodné babičce, jak si to Božena Němcová vybásnila. Možná i jako rovnováhu a útěk před dnešní dobou. Každopádně Vám Pepíku děkuji moc za návštěvu i za příspěvek do diskuse.R^

2 0
možnosti