Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pavle, nejhorší jsou mladí nezkušení začátečníci za volantem nadupaných ojetin...

1 0
možnosti
Foto

Horste, podle statistik to tam vychází.

0 0
možnosti
BV

Nemám problém s registrací vozidel překračujících v měřeném úseku rychlost.

Mám však vážné výhrady k tomu, že je vyfoceno a registrováno každé projíždějící vozidlo, tedy i ty co rychlost nepřekročily.

1 0
možnosti
Foto

Pane Bohumile, předně Vám děkuji za návštěvu a komentář. Nevím, proč je to tak nastavené, že zaznamenávají každé. Nevím. Neznám technologii.

0 0
možnosti
RP

S kamerama v HK souhlasím ....hodně posledních aut tam v křižovatkách jezdi na červenou. RvV týdnu mě pobavili dva pracovníci technických služeb, kteří bez jakékoliv výstražné cedule, která by varovala řidiče křovinořezem sekali trávu na krajnici na výpadovce v novohradeckem lese na Brno. Jeden před a druhý za svodidlama....přitom provozu co tam je a že tam spousta řidičů jezdí rychleji než 90 km /h to byli hazardeři se životem..

1 0
možnosti
Foto

Radko, předně děkuji za návštěvu a komentář. No, některé situace jsou nepochopitelné. Včetně neodpovědných sekačů trávy.R^

0 0
možnosti
Foto

R^Copak špehování, ale... Kousek od nás je nesmyslná třicítka, kterou nikdo nedodržoval. Tak tam dali kamery a výsledek? Místo na cestu čumíš na tachometr.:-/ To asi taky nebude OK, že? (Což ovšem nemění nic na tom, že mnozí jezdí jak čuňata.)

1 0
možnosti
Foto

Klárko, nejsem schopen posuzovat , proč tam to omezení rychlosti je. Neznám místní poměry, ale je pravda, že někdy je to nelogické. Nicméně, díky za návštěvu a komentářR^

1 0
možnosti
PK

Zážitky z dnešní cesty...jen 30 km po D5 a několik předjíždění zleva, tempomat na 130 Km a vleču se jak oslík, kolem to jen lítá. blikaní při přejíždění a zařazování někdy ano...dojel jsem sláva, asi si pořídím kameru do auta i se zpětným viděnímR^

1 0
možnosti
Foto

Petře, předně děkuji za návštěvu a komentář. Jo to znám, na druhou stranu znám i předjížděče kamionů, co předjíždět o 5 km/hod třeba 6 km. A o té kameře? To jsem přemýšlel také.

0 0
možnosti
TG

R^Bez výhrad souhlasím, jde to pro nasi bezpečnost.

1 0
možnosti
Foto

Tome, přesně tak a já děkuji za návštěvu a komentářR^

0 0
možnosti