Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ za celý blog+R^!!za projev gen. Syrového. Ten bych dal povinně přečíst všem, kteří plivou na naší Vlast a její politiky a občany s tím, že to ,,oni" dopustili. Něco i o tom, i díky svému otci který tehdy sloužil jako čs.stihač (,,délesloužící" z titulu úvazku za Pilot. školu). Nebyla šance se tehdy ubránit, navíc bychom se stali viníky vál. konfliktu. Již v té době bylo počítáno s naším odbojem a započato s přípravou k jeho realizaci( svaz. letců, vojáci a.j.). Bez kom!

1 0
možnosti
Foto

Jiří, předně děkuji za návštěvu a za komentář. Osobně si myslím, že z prvopočátku naše politická elita zklamala. Vždyť zákazy zákroků při narůstající agresivitě sudetáků přišli z nejvyšších míst. Vždyť jen osudy vojáků a souvislosti s nástupem fašismu třeba právě v Králikách jsou toho důkazem.

1 0
možnosti
DT

R^ I tohle jsou zajímavé fotky. R^

1 0
možnosti
Foto

Dani, děkuji za návštěvu a za komentář:-)R^

0 0
možnosti
JH

Pavle, Mnichov a to další už je hodně hluboká minulost, která teď navíc řeší i na vědeckých konferencích. Ruská okupace, která ovšem byla neméně odporná už také mizí v minulosti. Ale ty fotky jsou zajímavé.R^

1 0
možnosti
Foto

Josefe, předně děkuji za nakouknutí a za komentář. Já se ale obávám, že oba milníky našich dějin by neměli zapadnout v prachu historie, protože se mohou kdykoliv opakovat.

1 0
možnosti
TG

R^ Vidím, že to nebylo pouhé statické vystavení techniky, ale i hodně akční podívaná!

2 0
možnosti
Foto

Tome, předně děkuji za nakouknutí a za komentář, ale neboj ty nejakčnější záběry budou teprve následovat:-)

0 0
možnosti
Foto

P64e59t36r 50O87m92e42l30k53a

24. 8. 2016 17:55

Vždycky jsem obdivoval ty nadšence, kteří tomu věnují čas i nemalé finance. Hezké fotky Pavle.R^ Přidej další.

2 0
možnosti
Foto

Petře, tak to rozhodně, protože udržovat tuto histroickou techniku je prostě o obrovské lásce a je to srdeční záležitost. mPetře, každopádně moc díky za návštěvu a za komentář.

0 0
možnosti
Foto

R^Historii je treba stale pripominat, o tom zadna:-)

2 0
možnosti
Foto

Honzo, moc ti děkuji za nakouknutí a za komentář. No a článek stále zraje :-)

1 0
možnosti
Foto

Chěl jsem..nebyl jsem...je toho všude hodně :-)

1 0
možnosti
Foto

Jaromíre, byl, alespoň u ěm a u mého neuměleckého zachycení atmosféry, ještě dávám do kupy článek a počítám ještě jeden fotoblog- takovej akční. Každopádně ti moc děkuji za nakouknutí a doufám, že si nenecháš ujít ta 2 pokračování.:-)R^

0 0
možnosti