Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Dobré upozornění ve správnou dobu. Volant či řidítka jsou v našich rukách a ty ovládají mozky, naše svědomí. Přeji každému jen malé škrábance, ale jen na karoserii. A žádné střety se zvěří, jsou to naši spoluobyvatelé Země.

1 0
možnosti
TG

R^ Na kole si troufám už jedině do hradeckych lesů. Ale určitě přijde doba, že se bezohlednost, agresivita a neúcta k druhému přesune i sem....

Srdečně Ťe zdravim, Pavle a přeji hezké léto s radosti ze života....:-)

1 0
možnosti
Foto

Tome zdravím tě a velmi děkuji za návštěvu i komentář, ke kterému není co dodat. I tobě přeji zdraví a krásné letní dny.R^

1 0
možnosti
Foto

Osobně, když jsem jezdíval na kole, nejezdil jsem co nejvíce u kraje, ale naopak, asi tak metr od krajnice. Tím přimějete řidiče, aby Vás respektovali jako plnohodnotného účastníka provozu. Tím, že se krčíte co nejvíce u krajnice, dáváte řidičům možnost, aby Vás úplně zazdili...

1 0
možnosti
Foto

Pane Richarde, předně Vám děkuji za návštěvu komentář. Když člověk sleduje stav našich silnic, tak ty krajnice jsou mnohdy v životu nebezpečném stavu. Vše je o vzájemné ohleduplnosti. Přeji Vám zdraví a krásné letní dny.

0 0
možnosti
RP

R^Už jsem se vzdala radovánek na kole. Nějak se ve mě tluče vztah moto a cyklo, někdy nevím při kom jsem. ;-) A ten stav našich krajnic na okresních cestách je hrozný ...

2 0
možnosti
Foto

Radko, velmi Vám děkuji za návštěvu a komentář. A bohužel máte pravdu, stav silnic a krajnic je neskutečný- Bojím se, že jen tak zlepšení nepřijde. Vám Radko přeji zdraví a krásné dny.

1 0
možnosti
Foto

Pane Pavle, velmi vypovídající video. Zasloužená karma. R^

2 0
možnosti
Foto

Mirko, děkuji Vám za návštěvu a komentář. Přeji Vám zdraví a krásné dny.

0 0
možnosti
JB

No... pokud mohu jen podle tohoto videa soudit, tak Váš kolega a kamarád Martin má občas taky trošičku máslo na hlavě, koneckonců jako každý z nás. JIstě jste si všiml, že tak jak je společnost (bohužel) až nesmiřitelně polarizovaná téměř ve všem, tak i v silničním provoze to je v poslední době "točvolanti kontra pumpičkáři". Jenže to je špatně. Správně by to mělo být "normální a slušní kontra bezohledná a hloupá prasata", lhostejno ta tom, v jaké roli účastíka silničního provozu právě vystupuje. A věřte, že je nemálo lidí,, kteří pokud jsou za volantem tak s chutí vysprchují ostřikovačem předjížděného cyklistu a pokud jsou za řídítky kola, projedou přechod pro chodce bez jakýchkoli skrupulí a chodník je pro ně závodní cyklostezka. Bezohlednost a hloupost by nám měla vadit, lhostejno zda od řidiče auta, cyklisty nebo chodce.

A jako obvykle karma.

2 0
možnosti
Foto

Pane Jaroslave, děkuji Vám nejen za přečtení, ale i komentář. Právě o tom, co uvádíte jsem našel inspiraci k napsání textu. S Vašim příspoěvkem o chování a polarizaci souhlasím. Bohužel. Vám, ale Jaroslave přeji krásné dny a hlavně zdraví.

0 0
možnosti
MP

Clanek se snazi vyvolat dojem, ze tohle je neohleduplnost ridicu vuci cyklistum, protoze se ridici neumi vzit do role cyklisty. Myslim, ze to tak neni. S jednanim z toho videa se bezne setkate at uz jedete na kole nebo v aute.

Silnice jsou proste plne bezohlednych blbcu obecne. Jen v tom aute vam to tolik neprijde, protoze je to pro vas mensi ohrozeni diky exoskeletu.

3 0
možnosti
Foto

Pane Prokši, předně Vám děkuji, že jste věnoval svůj čas mému článku, ale i diskusnímu příspěvku. Musímk přiznat, že skutečně tento článek přesně definuje neohleduplnost řidičů vůči cyklistům. Věnoval jsem ho právě tomuto tématu, ale souhlasím s Vašim příspěvkem. Obecně vzato je to tak. Nicméně, záměrně jsem udělal výseč jen na jedno téma. Ještě jednou děkuji, přeji Vám krásné dny a zdraví.

0 0
možnosti
Foto

J28a86n 97Š76i43k

5. 7. 2022 5:53

Včera u nás dvacetiletý kluk srazil dodávkou tři seniory, kteří nešli přes přechod. Říkám si vždycky, co se jenom honí lidem hlavou pár sekund před nehodou a co jí předchází. Zažil jsem tři nehody jako spolucestující, pokaždé to skončilo pomačkanymi plechy a rozbitými závorami. Tři různí řidiči a tři různé železniční přejezdy. Pokaždé za tím stál spěch a nepozornost. Přesvědčení o vlastní neomylnosti a ego s tím jde ruku v ruce. Hezký den Pavle

2 0
možnosti
Foto

Zdravím Honzíku, mopc děkuji nejen za nakouknutí, ale také za diskusní příspěvek, ke kterému není co dodat. I tobě přeji krásné dny.

2 0
možnosti
Foto

Pavle, je jedno na čem nebo v čem člověk sedí, jde o hubuR^

1 0
možnosti
Foto

Horstíku přesně tak, člověk musí být ve střehu. Přeji ti zdraví a krásné dny.

0 0
možnosti
Foto

Mno, kolista jedoucí po silnici 3. třídy v místě, kde 5m vedle vede cyklostezka, mě taky nadzvedne. Ale co nadělám, prostě počkám na vhodnou chvíli k předjetí jako kdekoliv jinde.:-)

6 0
možnosti
Foto

Jo Klárko, všechno je o lidech. A tobě děkuji za návštěvu a komentář a přeji krásné dny.

1 0
možnosti