- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vegetariánskou pizzu může odmítnout jen naprostý zpátečník a tmář!!
Pane Tomáší, červenám se svou nevděčností a snad se napravím. Ale abych byl upřímný, moc tomu nevěřím. A Vám Tomáši děkuji za návštěvu a komentář.
Pavle, snít umíš pěkně. Ještě by ses měl naučit sny lépe vizualizovat a pak materializovat. V Podkrkonoší kdysi žil vynikající hypnotizér Břetislav Kafka,
https://cs.wikipedia.org/wiki/Břetislav_Kafka
který prý dovedl lidi v hypnóze udržet i týden a je krmit pouze obrazy jídla, které jim vsugeroval. Prý při tom ani nezhubli (třeba zhubl Kafka). Jsem racionální člověk a skeptik, věřím však, že tento Kafka hypnotizovat uměl. Četl jsem jeho knihu, kterou mi kdysi půjčil jeden spolužák, který pocházel z Vrchlabí.
Vydrž, experimentovat se věčně nedá a někdy Ti experiment pí K. možná přijde k chuti.
Jaroslave, předně ti moc děkuji za přečtení, ale i za to doporučení hypnozy.A díky tobě beru pí K. na milost
Libuško, moc děkuji za návštěvu a komentář
Pavle, článek výborný, ale ty fotky ho korunovaly!
Zdeni, moc ti děkuji za přečtení i komentář. U fotek jsem vynechal jednu - jsou na ní jen zbytky
Klárko, tak nejlepší je domácí, víš co tam dáváš a děkuji za nakouknutí
Haha, vsunován, jinými slovy manipulován.
Možná je lepší si vařit sám. Třeba takový guláš na pivu. Nebo pečené koleno na pivu. I boršč či bramboračka velmi získá, jsou-li správně zahuštěny pivem. Škvarkové placky zadělané na pivu. Ba dokonce i bábovka je dobrá, když se mléko nahradí správným poměrem piva a rumu.
Píšu-li pivo, pak tím myslím opravdické pivo, ne velkoprůmyslové napodobeniny typu Staropramen, Braník atp.
Pane Zbyšku, já Vám děkuji nejen za přečtení a le krásný komentář
Pavle, zase jsem polkl naprázdo
Horste, to jsme nechtěl , ale musel jsem. Moc díky za nakouknutí
Člověk se musí někdy přemoci aby bylo příště lépe. Svíčková je moje nejoblíbenější jídlo..a fotka naladila. Já prostě tvrdím, že česká kuchyně patří k nejpestřejším a nejlepším na světě.
Radko, přesně tak, kam se hrabe třeba ona pizza s cibulí. Radko moc děkuji za návštěvu a komentář