Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Karma. Protože mě letos odešla osoba blízká s vím jak to bolí, prostě ať chci nebo ne myslím na ten žal rodinach .

2 0
možnosti
Foto

Radko, to je mi moc líto, prosím přijměte mou upřímnou soustrast

0 0
možnosti
LM

Děkuji Vám Pavle, za tento článek. Vyjadřuje vše a nic nepitvá. Chtěla bych se vyjádřit úplně stejně. Přeji Vám krásné a klidné svátky.

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás Lucko a velmi Vám děkuji, za návštěvu i diskusní příspěvek. Přeji Vám, nejen v tento dnešní slavnostní den zdravi, štěstí, lásku a spokojenost.

1 0
možnosti
JZ

J46a95n 51Z48i17e90g93l64e40r

23. 12. 2023 20:54

Zasloužená karma

1 0
možnosti
Foto

Honzo děkuji a přeji klidně svátky

0 0
možnosti
Foto

J42a68n 16Š52i44k

23. 12. 2023 17:18

Citlivé, empatické, laskavé a vkusné. Jako všechno od Tebe, Pavle. Moc mě mrzí, že tak málo píšeš. Krásné svátky Ti přeji

3 0
možnosti
Foto

Zdravím Jene a velmi rád tě vidím u sebe v diskusi. Vím, ted jsem měl pauzu, ale nějak mě chyběla inspirace a nikdy jsem nechtěl psát jen proto, abych něco stvořil. Snad příští rok bude plný inspirace. Honzo přeji ti a tvým blízkým klid, zdraví, štěstí a spokojenost.

0 0
možnosti
Foto

Ani minuta ticha nestačí. Vždy tam bude i ono ,,neptej se, komu zvoní hrana"

5 0
možnosti
Foto

Vďaka za blog plný epmatie, súcitu a súnáležitosti Som z tých, ktorí tvrdošijne veria, že dobro vždy zvíťazí nad zlom. A že láska všetko prekoná. Nie, nežijem v rozprávke. Ale je fakt, že sa občas, keď sa nado mňa vznesie temnota tohto sveta cítim smútok a bolesť.Myslím si, že to je tá výhoda oproti tým, ktorý páchajú zlo a žijú zlom, tá neochvejná viera a nádej, že všetko nakoniec dopadne dobre, a keď to dobre nedopadlo, tak ešte nie je koniec.

2 0
možnosti
Foto

Milá Janko, jsem na tom podobně, byt by v některých momentech plný pochybností. Oplácet zlu dobrem, někdy nepředstavitelné. Věřím, že dobro stejně jako pravda má smysl. Janko, moc děkuji za návštěvu

1 0
možnosti
Foto

Pavle, tvé srdce je na správném místě

5 0
možnosti
Foto

Horstíku moc ti děkuji za návštěvu a komentář. Zvažoval jsem, zda napsat či nikoli. Zvítězila sounáležitost v těžkých chvílích. Zlo nesmí vyhrávat.

0 0
možnosti