Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

R^R^ Zvláštně krásné.

0 0
možnosti
Foto

Pavle, mé pozdní zaškobrtání. Je tu doba, kdy jsme stále - a hojně - na cestách mimo internet. Pozdní podzim nás zase UZEMNÍ. R^R^

0 0
možnosti
Foto

Dalo mi docela práci vymyslet, kde se tohle místo v HK nachází. Za mých VŠ let stavěly busy před vlakáčem a to dost nebezpečně.

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Klárko no tohle bylo ještě dál za poštou. Ted je to takové celé joné i před tím vlakáčem. Moc děkuji za návštěvu a přeji hezký den:-)

1 0
možnosti
Foto

Taky to panelový monstrum pamatuju. No, uvidíme co z toho vzejde. R^

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Honzo, no uvidíme, třeba to bude užitečné a hezké. Díky za návštěvu a přeji hezký denR^

0 0
možnosti
Foto

Pavle, Hradec moc neznám, vždy jsem jen projížděla. Dříve stával bus tuším u nádraží, půl hodiny do bufetu stačilo  a zase jsem pokračovala dál. V tom novém, bych se asi ztratila. Snad přinesou nové úpravy víc pozitivního R^;-)

1 0
možnosti
Foto

Jitko no to já doufám také, uvidíme.  Moc děkuji za návštěvu a přeji hezký zbytek dne:-)

0 0
možnosti
Foto

To je život, Pavle. Když jsem se před cca 45 roky nastěhoval do pražských Strašnic, byla to poloviční vesnice. Když jsme se odtamtud před 10 léty stěhovali na venkov, bylo to už prakticky vnější centrum, a od té doby tam narostlo několik dalších sklobetonových kolosů.

2 0
možnosti
Foto

Jo, a samozřejmě ToběR^

1 0
možnosti
Foto

Jsem z HK a naštěstí můžu říct, že už se ty drobné krámky s kvalitními potravinami zase v centru zjevují. Bude to další obchoďák, kde se budou krachující obchůdky střídat jako na běžícím páse, protože tam prostě nebude chodit tolik lidí, aby je to uživilo. Klasika. Já vidím hlavní pozitivum v tom, že to stáhne vegetící romské spoluobčany od Atria. Odlifrují se k nádraží a hned se nám bude v centru lépe žít.

1 0
možnosti
Foto

Paní Kláro, předně děkuji za návštěvu mého blogu. Máte pravdu v tom, že se ty krámky s kvalitou objevují, jde to ztuha, ale přeci jen jde. Ono je to i o nás zákaznících , co si budeme povídat. No a co se týče romského etnika, je pravda, že u Atria je situace neúnosná. Ale oba asi víme, jak to je taková  převrácená diskriminace. Přeji Vám hezký den a ještě jednou děkuji za návštěvu.R^

0 0
možnosti