Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem z těch vítačů měl zvláštní pocit osobní zbabělosti, ale nebyl jsem si jistý proč. Pochpil jsem to až z jednoho příspěvku, kde autor popsal důvody k vítání armády USA. Vítal je proto, že kdyby došlo k válečnému konfliktu, oni by bojovali za něj. Napsat něco takového, propadnu se hanbou. Raději za svou zemi a ženu bojovat, než se schovat za její sukni.

0 1
možnosti

Ano, ta pachuť po Dragounské jízdě zůstane. Když padli naši kluci v Afghánistánu, tak jsem četla v diskuzích tolik nenávistných komentářů, až mě to zaráželo. Tak naši lidé nenávidí svou armádu? Věřím, že mnozí z těch, kteří našim padlým klukům nadávali mimo jiné do "žoldáků" v minulých dnech stáli u cesty a mávali Dragounům. Sama jsem se zúčastnila diskuzi a byla jsem proti této manifestaci síly na našem území. Ti kluci a holky američtí mi nevadí.Je to pro ně zaměstnání takové, jako pro naše vojáky a musejí plnit rozkazy. Co mi vadí, je zahraniční politika Spojených států. Jakým právem "zametají" režimy v cizích státech.Pod falešnými záminkami (Irák) bombardují cizí země.Co jim udělala bývalá Jugoslávie.Nazvat bombardování "humanitárním", to chce kus otrlosti. Umírali tam nevinní lidé, děti. Po jejich "rozsévání" demokracie zůstane v těchto zemích nenávist, občanské války, boj jednoho proti druhému.Padne spousta nevinných lidí, země je rozbitá.Je vůbec možné, že v 21. století se takhle stále řinčí zbraněmi? Po všech hrůzách, které svět zažil? Jak je možné, že ta krásná, kdysi tak demokratická země Amerika se dnes stala exportérem hrůzy a zla. Osobně si myslím, že primárně nás Rusko neohrožuje. Ale Amerika se svými mocenskými zájmy je schopná nás zatáhnout do války. Tady už by nebylo ani vítězů ani poražených. A naši politici tohle nevidí? Je vůbec možné, že kvůli nějakým politickým, geopolitickým, vylhaným, egoistickým a nevím jakým ještě zájmům jsou schopni politici nechat zmařit miliony životů, ne-li zničit život na zemi??? Jak je možné, že McCain kdysi prohlásil, že když to bude v zájmu Ameriky, tak jsou schopni obětovat i Evropu. Místo, aby se vše srovnalo mírovou cestou, tak se jen vyhrožuje a řinčí zbraněmi. Život je tak krásný, ale krátký. A politici naše životy navíc dávají všanc závodům o prvenství ve světě. Je mi líto našich dětí a vnuků, protože vůbec nevíme, čeho se dočkají.

0 0
možnosti
Foto

paní Vlasto, právě i kvůli našim padlým klukům v loňském roce jsem to napsal. Děkuji Vám za komentář

0 0
možnosti
Foto

Přijel a zase odjel. Přílišná davová medializace a hysterie a vlastně pro nic. Kdo chtěl, tak vítal, netřeba k tomu návod. Pavle, pěkné R^;-)

1 0
možnosti
Foto

Omlouvám se řadě přispěvatelů, že nekomentuji jejich diskusní příspěvky. Buď k nim není co dodat, nebo prostě jsou ve znamení jistého citátu, který přesně charakterizuje vlastnost- i když jsem to nepochopil, tak to zkritizuji - viz ústní vody. Přesně zapadající do této sféry:  Ono je to jako v tý starý cirkusácký anekdotě, jak říkal ředitel klaunovi: "Klaune, proč ten kůň nezpívá?" A klaun odpoví: "Není mu dáno." A ředitel řekne: "Tak mu dejte!" A v tom je celej vtip umění: komu není dáno, tomu se dát nedá.:-)

1 0
možnosti

A propos, mě až dneska došlo, že komouši nekecali, když proklamovali, že poručí větru dešti. Fakt dělali co mohli...

3 0
možnosti

J49a83r47a 36R47a79n24k

1. 4. 2015 22:12

Staci pouzit ustni voduRv

4 0
možnosti
Foto

Lepší vodku, a větší množství. I bratr Rus splachuje chandru pořádným stakanem.

0 0
možnosti

No vězte že ta "pachuť" toď problém jen váš  psychický a  zcela soukromý.

Snad manželce by bylo dobré se s tímhle svěřit.

2 1
možnosti

M60i87l73a69n 44K54e46s28l

1. 4. 2015 21:30

Neplač ve zdravi odjeli.Benzin jim vystačil až za hranice.

1 0
možnosti
Foto

Nestačil před Plzní museli dolít teda naftu.

1 0
možnosti

A57d75a79m 39S82t79a93v27a

1. 4. 2015 21:28

"...mě zůstala nějaká pachuť v ústech...": Tak si vykloktejte a mrkněte se na pravidla....

2 0
možnosti

Český voják si zaslouží úctu a obdiv. Americký voják je agresor.Možná bychom mohli přehodnotit spolupráci s agresorem. ....

1 4
možnosti
  • Počet článků 811
  • Celková karma 17,03
  • Průměrná čtenost 716x
Něco o sobě? Nic zajímavého, snad je dva citáty, které vystihují vše.

 

"Cokoli slyšíme, je názor, nikoli fakt.
Cokoli vidíme, je úhel pohledu,
nikoli pravda “.   Marcus Aurelius
 

"Kdybych se měl snažit číst -
o odpovědích nemluvě -
všechny útoky namířené proti mně,
mohl bych to tady celé zavřít
a nedělat nic jiného.
Dělám to nejlepší, co umím a znám,
a chci to tak dělat až do konce.
Jestliže mi dá konec za pravdu,
nebude na tom, co proti mně říkají, záležet.
Jestli se nakonec ukáže, že jsem se zmýlil
nepomohlo by, ani kdyby deset andělů
přísahalo, že mám pravdu."

                        Abraham Lincoln

Můžete mě zaslat i vzkaz : pavelblog@email.cz
nebo mě naleznete zde : https://twitter.com/PavelVrba3
Osobní stránky : http://pavelvrbaozivote.simplesite.com