Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tak jasně že jich je ještě málo:-/:-)

1 0
možnosti
Foto

Jaromíre moc díky za návštěvuR^

0 0
možnosti
DT

Hradec mám moc ráda, díky za ty obrázky, přeju moc hezký víkend. R^

1 0
možnosti
Foto

Dani moc děkuji za přáníčko. R^

1 0
možnosti
Foto

R^ S těmi malými krámky je to různé, aspoň tady u nás na vsi. Byl tu jeden v klasickém socialistickém stylu, přes týden 8-16, v sobotu do 11. Sortiment nic moc, rohlíky gumáky. Pochopitelně nevydržel. Další je Vietnamec, má dlouho otevřeno a snaží se mít vše, co lidé tak na honem potřebují. Sice si člověk musí občas dát bacha na prošlé zboží, ale krámek se drží. 

Asi obecně, dobré pekařství, masna a podobné krámky, které dokážou přitáhnout lidi něčím opravdu kvalitním, případně trochu nezvylkým, mají navzdory vyšším cenám, dle mého názoru většinou šanci se udžet:-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo ano, zcela určitě máš pravdu, nicméně nevyzpytatelnou otázkou je to, kolik lidí dá přednost kvalitě před cenou a bohužel nutné dodat, kolik lidí si to může vzhledem k finanční situaci i dovolit. Je tam mnoho vzájemně propletených aspektů. Každopádně děkuji za komentář a návštěvu a přeji hezký den:-)R^

1 0
možnosti
PM

Otázkou je ještě,kdo vlastně do těch obchodních domů bude chodit nakupovat? Není možné,aby se z dlouhodobějšího hlediska v dnešní době všecky uživily.Nakonec skončí jako ubytovny pro sociálně slabé anebo imigranty,he?:-P

2 0
možnosti
Foto

pane Petře, no to je také pravda. Navíc, připustím-li nejhorší variantu, že daný obchodák skončí, kdo a za kolik bude likvidovat ty tuny betonu:-) Každopádně Vám děkuji za návštěvu a za komentář.:-)

0 0
možnosti
Foto

Obchoďáků je spíš nadbytek!8-o:-/;-D

2 0
možnosti
Foto

Klárko, přesně tak. Moc děkuji za návštěvuR^

1 0
možnosti
Foto

Pavle, no děsivé zjištění. A krámky, ty jdou postupně "do kytek" už dávno:-/....pěkný den;-)R^

2 0
možnosti
Foto

Jitko ano, jdou do kytek i mnohem dál. Některé bohužel. Ale prostě kšeft je kšeft a konzum je konzum. Jitko děkuji za návštěvu:-)

0 0
možnosti
Foto

Jak se mohou všichni uživit je mi osobně záhadou. Pavle, budeš muset aspoň půl dne chodit ve svém volnu nakupovat místo fotografování, a to každý den!R^ Hezký den Ti také přeji!

2 0
možnosti
Foto

Zdravím Horste, no mě je to taky záhadou. Horste kdepak já kdž do těchto neosobních krabic chodím nerad a když nemusím, vysílám své zástupce :-)

0 0
možnosti