Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uz podle fotky chodite jak idiot vprostedku a ruce v pas aby vas nikdo nemohl predjet.. proste idiot co jen prudi.. takovy jako vy strilet na miste.. ;)

0 1
možnosti

Nejvíc mě štvou pumpičkáři, kteří praktiky popsané v článku provádějí na normálním chodníku mezi lidmi.;-€

1 0
možnosti

na druhou stranu míjení aut a cyklistů...kolikrát je to od řidiček (hlavně)...buď to vyjde nebo ne, nějaká ohleduplnost u nás je v nedohlednuRv

0 0
možnosti

Ano, cyklouni jsou tupci všude na světě. Vychovala to z nich nesmyslná podpora na úrok ostatních.

0 0
možnosti
Foto

Konkrétně v Praze jsou cyklostezky nedomyšleny, předraženy a vlastně skoro k ničemu, protože na většině se normálně prochází chodci...Jezdíme na kole skoro každý den s pětiletým synem. Na silnici by mne s ním nedostal nikdo. Pokud není cyklostezka, prostě je nutné jet kus po chodníku. Vesměs jede syn první a volá " cyklista!" několik metrů za chodcem. Na cyklostezce několikrát došlo ke kolizi - chodí tam matky s batolaty, pejskaři a důchodci, na které ne vždy je syn schopen reagovat včas, byť je ve svém pruhu...Naštěstí ale máme hned vedle Milíčovský les, takže sláva!

1 0
možnosti

Policie může nařídit nepokračovat v jízdě na kole, pokud dané nemotorové vozidlo ohrožuje svého řidiče nebo jeho okolí. Stejně tak může pokutovat opilé cyklisty.

Problém je v tom, že tuto možnost nevyužívá.

Na druhé straně, mnoho řidičů veřejně deklaruje, že kdyby srazili chodce či cyklistu, ujedou. Což vede jak k ježdění cyklistů po chodníku, tak k požadavkům na přísnější zákony vůči řidičům a více kamer.

1 0
možnosti

Já cyklistka nejsem ( už nejsem) ale nedávno jsem tady podle místního článku pochopila, že je to povinnost. Dokonce bylo stanoveno 7 " výmluv", a nic neomlouvalo necyklistu, je to prý lenoch. To, že třeba někdo dělá jiný sport  a k tomu denně, ne- jen cyklistika je to správné.

Cyklisti mi lezou na nervy, protože jezdí po chodnících, ale zastánci cyklistiky jako jediného sport jsou už naprosto mimo. Jsou tito cyklisti mírně řečeno rozumově limitovaní? Nechápou, že se po chodníku nejezdí a že existují i jiné sporty? Obávám se, že tomu tak často je.

1 1
možnosti

A40d11a68m 52R34y27c16h70l46ý

19. 6. 2014 13:28

Jj s tím sloganem máte na 100% pravdu

1 1
možnosti

On je už problém samotné mísení cyklistů a aut na úzkých nevyhovujících silnicích. To potom vyžaduje ohleduplnost z obou stran. Já sám jezdím přilepený ke krajnici, jenže to zase přímo svádí některé řidiče, aby se kolem prohnali ve vzdálenosti cca 30 cm (musí totiž zároveň minout protijedoucí auto...). Bohužel vyhovujících cyklostezek je obecně málo - znám naprosto nesjízdné úseky označené jako cyklostezky - což je o to víc zarážející, že nevíme, co s penězi od EU a stavební firmy nemají zakázky. Když už nějaké úseky vzniknou, jsou zbytečně předražené a nenavazují na sebe..

8 0
možnosti

Stejně tak byste ovšem mohl kritizovat chování některých chodců na stezkách, společných pro pěší i cyklisty. Když je chodců více pohromadě, zpravidla lezou jako ovce po celé šíři stezky a ještě se pohoršují nad tím, že je ohrožují cyklisté. Samostatnou kapitolou jsou pak mladé maminky s kočárky, které musí jít vedle sebe, aby mohly kafrat, nebo pejskaři, kteří nechají psa na dlouhém vodítku.  A tak dále, a tak dále ....:-P

6 1
možnosti
  • Počet článků 811
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 716x
Něco o sobě? Nic zajímavého, snad je dva citáty, které vystihují vše.

 

"Cokoli slyšíme, je názor, nikoli fakt.
Cokoli vidíme, je úhel pohledu,
nikoli pravda “.   Marcus Aurelius
 

"Kdybych se měl snažit číst -
o odpovědích nemluvě -
všechny útoky namířené proti mně,
mohl bych to tady celé zavřít
a nedělat nic jiného.
Dělám to nejlepší, co umím a znám,
a chci to tak dělat až do konce.
Jestliže mi dá konec za pravdu,
nebude na tom, co proti mně říkají, záležet.
Jestli se nakonec ukáže, že jsem se zmýlil
nepomohlo by, ani kdyby deset andělů
přísahalo, že mám pravdu."

                        Abraham Lincoln

Můžete mě zaslat i vzkaz : pavelblog@email.cz
nebo mě naleznete zde : https://twitter.com/PavelVrba3
Osobní stránky : http://pavelvrbaozivote.simplesite.com