Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Prndy vynechám, není třeba;-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Vladimíre, děkuji za návštěvu a za komentář

0 0
možnosti
PS

P29e29t88r 18S94k62á73c94e36l

28. 1. 2016 23:36

A mě nezbývá nic jiného, než jim tímto poděkovat za vše, co pro nás dělají a že tu vůbec jsou připraveni nám pomoci, když to budeme potřebovat.

..."""...

Karma. Připojuji se s poděkováním všem hasičům. V Čro Brno se připomíná soutěž hasičů a zaznělo tam jejich heslo:

Bohu ke cti, bližnímu ku pomoci a vlasti k obraně. Ta třetí vlastnost bohužel bude asi potřebná i v dnešní době bez válek. Ale v době invazí. Však o tom prezident mluvil, o nasazení hasičů. Doufejme, že máme natolik silnou policii a vojsko, že hasiči budou jen v záloze. Jinak účinná zbraň hasičů, tedy studená voda pod velkým tlakem dělá divy s každým živým tvorem. Zvláště s tím, který má rád teplo a byl v něm vychováván od mala. Do zimy k nám je nikdo nezval, alespoň ne do ČR.

Jsi zkropen, je ti zima, musíš jít domů se převléci a usušit. Stále se divím, jaké cavyky se dělají s výtržníky na stadionech a v ulicích. Pokropit studenou vodou obohacenou velmi páchnoucí látkou (máme šikovné chemiky) a je pokoj. Pokoj a mír s vámi, zdravého rozumu je nám třeba...R^

1 0
možnosti
Foto

Pane Petře, děkuji Vám za návštěvu a za komentář.

0 0
možnosti
Foto

Ivanko moc děkuji za návštěvu.

0 0
možnosti
DT

R^ Moc hezký blog..

1 0
možnosti
Foto

Dani je málo možností vyjádřit uznání a tohle byla jedno z příležitostí, kterou šlo využít. Moc děkuji za návštěvu a za komentář.

0 0
možnosti
Foto

R^Pavle, až teď vidím, že mohu do diskuse. Tenhle článek se Ti moc podařil, krásné fotky a podpora dobré a tolik potřebné věci:-)

2 0
možnosti
Foto

Honzo, předně děkuji za návštěvu a za komentář. Zaznamenal jsem, že se nějakou dobu diskuse vůbec neobjevila, což nechápu, protože já v 99,9% diskusi povoluji a nemám problém ji tam mít. Když se neobjevila, kontroloval jsem, zda-li jsem ji náhodou nezakázal. Kdepak, vše nastaveno, jako vždy.Prostě jsem měl jen smůlu, že jim zablbnul systém, což mě i chvíli štvalo. Jenže s tím člověk nic neudělá.

1 0
možnosti
IV

Připojuji se s obdivnou nótou hasičům - měla jsem vás možnost zažít při zásahu a vážně, chlapi, jste CHLAPI ! Máte můj velký respekt! R^R^R^

A jako bonus jste byli všichni nesmírně lidští, vstřícní a ... krásní V

1 0
možnosti
Foto

Paní Iveto, moc děkuji za návštěvu i za komentář.R^

0 0
možnosti
Foto

Jaromíre, je to tak. Ale proč to ještě nevíce nerozepsat, jako uznání. Moc ti děkuji za návštěvu a za komentář.

0 0
možnosti
Foto

Hasiči, myslím, že policisté mají oproti nim lehyR^

2 0
možnosti
Foto

Horste děkuji ti za návštvěvu a za komentář:-)

0 0
možnosti
JT

R^ ano, hasiči, jedni z mála prospěšných státních zaměstnanců, na které můžeme být právem hrdí!

3 0
možnosti
Foto

Jene, děkuji Vám za návštěvu a za komentář. Když kouknu občas do sněmovny kladu si také otázku o spravedlnosti a potřebnosti.R^

0 0
možnosti