Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J85a62n 48P90r43a12ž95á86k

25. 10. 2014 15:52

R^Napřed jen trochu naznačit, jakoby navnadit, a teprve poté ukázat skutečný obrázek. Pavle, mně to přijde jako skvělý nápad, i když připouštím, že ne každého to musí oslovit. Nicméně je to takové hravé a hravosti je nám třeba, vždyť jsme kluci, i když už trošku velcí:-)

Přeji Ti hezký den:-)

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Tě Honzo, právě, tu hravost i trošku té fantazie, vždyť i o tom je ten celý článek :-) A když čtu všechny ty negativa o té politice a mezinárodní situaci, hravost je to co je mnohem lepší:-) Honzíku děkuji za návštěvu a přeji krásný zbytek víkendu.

1 0
možnosti
Foto

posílám karmu do hradu i podhradí:-)

2 0
možnosti
Foto

Jaromíre moc děkuji :-)

0 0
možnosti
Foto

R^Pavle, zajímavé pohledy, vyzkoušel jste si něco nového, prostě jste tvořil. Krásná krajina:-)

2 0
možnosti
Foto

Soni děkuji, možná jsem to udělla blbě a tak jsem tam dopsal vysvětlení. Možná řadu lidí zmátla ta úprava fotografií, aniž by tušili, že pod nimi je fotka z reality.

0 0
možnosti
Foto

No třeba u Podzimního škobrtání jste měl normální fotky. Tady máte jakýsi tečkovaný paskvil. To je asi umění, že? A než mne seřvete jako pana Bittnera, tak podotýkám, že fotkám vůbec nerozumím a třídím na líbí - nelíbí.

1 0
možnosti
Foto

pane Libore, já přeci pana Bittnera neseřval.:-)  Jen mě poněkud ten jeho koment dostal. A znáte to z diskuzí. No a abych Vám to vysvětlil, zkusil jsem něco netradičního. Prostě zkuste jen myší najet na jednotlivé fotky. Ono za tou podivnou skrývá se ta skutečná. Je to hra s fantazií. A hledal jsem i souvislost s tou představivostí, o které píšu. Váš koment mi dává smysl. Mohu tedy i reagovat.:-)

1 0
možnosti
Foto

Pavle, díky za podzimní procházku. Zahřála oči, i duši. ;-) Ač nejsem žádný znalec, dávám jasnou R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Jitko moc děkuji za ocenění. Ale to víš, třeba je vyslechnozut názory odborníků jako je třeba pan Bittner a poučit se z vlastních chyb. Pokud je zcela z čeho. Protože rád přijmu kritiku u lidí, co lepší jsou a své díla předvedou. :-)

0 0
možnosti
RB

Bohužel ty fotky jsou usoftěné do mrtva. Doporučuju se seznámit s postprocesem.

0 1
možnosti
Foto

Děkuji za doporučení a ponaučení. A nějaká Vaše díla bych prosím našel kde? Jen abych se přiučil :-)

0 0
možnosti