Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

R^ Pavle, zdravím z krátkého pobytu doma mezi dovolenými. S textem souhlas a citace moudrého představitele českých křesťanů nejsou nikdy na škodu.

1 0
možnosti
Foto

Jene, obzvláště v tomto období ti děkuji za návštěvu, vím to sám, že dovolená je dovolená. R^

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

Ivane, já taky ne. R^

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Ivane, přesně tak. A mě nezbývá, než ti jen poděkovat za návštěvu a za komentář.R^

0 0
možnosti
Foto

Dášo i Vám děkuji za návštěvu a za komentářR^

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, prozatím se každý zločin, způsobený islamisty omlouval, a ti co to posuzovali reálně byli málem "sluníčkáři" zatracováni. Překvapuje mě, že tak v ČTv často hovořil i takový vzdělanec, jako je profesor Daniel Kroupa...Včera v TV24 Událostech komentářích byl duel Rakušanová - Tomský. Ten pán, který žil dlouho v Anglii, tuto problematiku dobře zná, hovořii ze zkušenosti. Zato paní Lída Rakušanová v konfrontaci s ním vypadala jako bláhová naivka... Pan Tomský např. pravil, "omluvy za jejich činy zde neplatí, islám, jako náboženství, se vyznačuje intolerancí, fanatismem a nesnášenlivostí. Kdo se z těch imigrantů tak nechová, není v očích (těch správných muslimů ) pravý muslim. Dík za článek, pane Vrbo... Rv Evropu obchází strašidlo - terorismus - začíná být bohužel zcela reálné... !!

4 0
možnosti
Foto

Mirko děkuji Vám nejen a návštěvu, ale i za komentářR^

0 0
možnosti
Foto

Pane Pěnkavo, děkuji Vám za návštěvu

0 0
možnosti
RP

Byla bych ráda kdyby ten šílený způsob zabití kněze vyburcoval politiky z jejich stále stejných, už trapných gest. Přeci jen, zatím zemřeli obyčejní lidé, politici sice truchlili ale vražda kněze, představitele církve posunuje násilí trochu blíž k nim. Proč by se měli strachovat jen lidé na ulicich?

14 0
možnosti
MK

Na ČT24 dnes zaznělo, že ve Francii bylo provedeno od muslimu již 467 útoků na kostely a křesťany. Takže ten poslední byl asi taková třešnička na dortu.

15 1
možnosti
LJ

Zdá se, že hlasy obhájců islámu slábnou. Ještě se drží pan Polický. Možná jsou ostatní na dovolené. Pokud ji neprožívají ve Francie, třeba naberou další síly. Uvidíme v září.

8 1
možnosti
EP

Tvrdé jádro typu Vokoun, Pak, Dominik, Pukrtová a staronově Cemper ještě dělá, co může, ale Polický mi naposled přišel až nezvykle umírněný..

10 0
možnosti
Foto

P40e66t62r 44O51m24e11l78k89a

26. 7. 2016 21:02

Zdravím Pavle. Mám stísněný pocit, že karty byly rozdány a není cesty zpět.

3 0
možnosti
Foto

Petře, co ti na to mám napsat. Nevím, vždyť tam je vše. Každopádně díky za návštěvu, byť by k tak zoufalému tématu.

1 0
možnosti
MS

Pane Vrbo karma.Jako vendetista budu vědět co dělat až bude moje rodina v ohrožení.Ostatním doporučím ať se mi nepletou pod nohy.

4 0
možnosti
Foto

Pane Michale, děkuji Vám za návštěvu a komentář a přeji, aby se zlo včas zastavilo.R^

3 0
možnosti