Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Projížděl jsem tam ještě za rozkopana, teď už je hotovo a vypadá to jak vypadá. V porovnání s jinými podobnými stavbami to není tak hrozné. Hrozné je to proč další OC, což jich už tak není nadbytek? A díky za hezké blogy vodní, už jsem se konečně prokousal :-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo a já ti děkuji nejen za nakouknutí a komentář, ale také že jsis na mě udělal čas. Vážím si toho. Jinak jak píšeš o těch centrech? Taky si to myslím.

0 0
možnosti
Foto

Kdyby lidi travili min casu v obchodnich centrech a o vikendu vyrazili misto na nakup nekam do prirody, nakupovali v malych kramcich, zadne nove obchodni domy by se nestavely. :-/

1 0
možnosti
Foto

Kamilko, no jo, jenže vono to je někdy jednodušší jít někam do vobchodáku, než se trmácet v kopcích ;-DR^ Ale je top tak a já já díky za nakouknutí.

0 0
možnosti
Foto

Jo, Pavle, budeš si na to muset zvyknout.;-) Ale přijde mi ujetý stavět jeden obchoďák vedle druhýho. To se už neumíme bavit jinak? (Asi ne, dnes na poliklinice chcíp pes a já na výpomoci v obchoďáku zažívala muka pekelná.;-O)

1 0
možnosti
Foto

Klárko taky tomu nerozumím. Nicméně tobě díky za nakouknutí.R^

0 0
možnosti
Foto

Pavle, až tudy pojedu, určitě zbystřím!R^;-)

1 0
možnosti
Foto

Jitko díky za nakouknutí. No a až sem pojedeš dávej pozor ať Vám nějakej blázen neskočí do cesty na kruháči :-)R^

0 0
možnosti
RP

V některých argumentech máte pravdu. Bylo by dobře, když už se to postavilo, aby obchodni centrum natáhlo návštěvníky. Město i tato jeho část je o víkendech vylidněna, vše se soustředí na obchodní domy na okraj. Atrium trochu zklamalo a pro Tesco Billa, která má být v Ouparku zas tak velká konkurence nebude.

1 0
možnosti
RP

Špatně jsem centrum nazvala:-).Aupark...i když možná to O by bylo zatím příhodnější..... podle reakcí..:-)

1 0
možnosti
Foto

Ja teda byla tou fontanou pri průjezdu příjemně překvapena, ale je pravda, ze by slo vse udelat levněji a nějaká zeleň by byla jeste hezčí.

1 0
možnosti
Foto

Paní Jitko, děkuji Vám nejen za nakouknutí, ale také k diskusnímu příspěvku. R^

0 0
možnosti
Foto

Ještě jsem tam nebyl, co je to dostavěné, ale jistě k tomu také dojde. Z těch fotek září cosi, co mému oku neladí a mou mysl totálně skličuje.:-)

1 0
možnosti
Foto

Jiří, každopádně budu rád za názor, až do HK pojedete. Každopádně moc děkuji za názor a za komentářR^

1 0
možnosti