Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jarka

17. 2. 2008 1:32
proc pouzivate jmeno Markety

Irgrlove? vzdyt spolupracovala s dalsim hudebnikem, a zila celou dobu tady v Cechach. jejich uspecj je vysledkem skupinove prace.

No a muj argument pro volbu pana svejnara je ten samy, co uvadite v clanku, a nevidim na tom nic spatneho. Jako kandidat me zaujal, ale s Ceskou Republikou kontakt nemel na bazi kazdodeniho zivota.  a proto bych se ve finale priklonila ke klausovi. Kdyby byl zvolen, tak velke procento lidi by pri kazdem neuspechu pohrdave mrucelo, no jo amik.... Bylo by kolem toho husto a takovou pozici si nezaslouzi.

0 0
možnosti

Pavel Urban

17. 2. 2008 3:26
Re: proc pouzivate jmeno Markety

Markétu Irglovou jsem do této trojice zařadil proto, protože mi připadá, že je rovněž vnímána jako někdo "náš, ale zvenčí" a když slyším reakce lidí na její nominace (ať už Grammy nebo Oscar), tak mi to připadá hodně podobné jako reakce na pp. Švejnara nebo Kaplického. Jako kdyby jí nikdo nepřál, ať tam uspěje . . . 

0 0
možnosti

Jarka

17. 2. 2008 6:49
Re: Re: proc pouzivate jmeno Markety

ja o markete nikdy neslysela, film jsem nevidela, na nominaci jsem reagovala neutralne. pisnicka me nezaujala... to neni nic proti nikomu.

napr o sveracich jsem slysela a nominace me prekvapila. americani nemohli tusit souvislosti a skryty kontext, kdyz tu situaci neznali... alespon se mi to zdalo. takze to byl pro ne spise dojak o malem chlapeckovi a starnoucim muzi...

napr na youtube naleznete spoustu fanousku a pozitivnich ohlasu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Mírná nadsázka nikdy neuškodí . . .

Seznam rubrik