Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tojefuk

1. 3. 2008 21:11
pcr

Řeší ptákoviny a ne to co mají.Takhle u policie nikdo nezůstane.Rv

0 0
možnosti

Jirka

1. 3. 2008 15:42
HDP

To s tím HDP snad nemyslíte vážně ne?  vy děláte u novin? br!

0 0
možnosti

velkorypal

29. 2. 2008 15:06
chci

Já chci kluky chlupatý v růžovoučkých carečkách, ti budou sladcí. a mohli by fasovat růžové bundičky, abych už nikdy nepřehlídl.

0 0
možnosti

Milan

27. 2. 2008 14:41
PROOOOČ????

Nevidím žádný důvod proč by se měl měnit vzhled policejních aut!?! Policie si respekt či prestiž u NÁS občanů nevybuduje stříbrnými vozy, které vypadají možná líp, ale naopak KVALITNĚ ODVEDENOU PRACÍ!!.. Na druhou stranu si myslim, že se tímto vůbec nic nezmění. A kdo to bude platit? ZASE MY!!! Není lepší tyto peníze vynaložit někde jinde??...Vím je to velice najivní představa..Co se týče UK, Holandska, Německa, Belgie, USA, etc.: SAKRA jednou jsem Čech resp. občan ČR tak si toho musím snad vážit ne?? A popravdě mě osobně vůbec nezajímá co mají ostatní státy, nebo snad až si začnou všichni ze západu barvit vlasy na modro tak tady začnem taky jenom proto, že tam to maj tak , a proto je to správný (IN)??..Můj názor na to, co se týče policejních vozidel je, že se chce někdo zase pořádně napakovat. NIC víc NIC míň.  Myslíte, že s tím něco uděláme???;-(

0 0
možnosti
M

Mehehe

25. 2. 2008 5:06
Mehehe

Stříbrná je dobrá, ale lepší by byla zlatá. Jde mi spíš o značku a typ auta. Oktávka je moc lacná, osobně bych doporučil Mercedes S či Lexus a to v plné výbavě včetně potahů kůže, minimálně v pětilitru.:-) 

0 0
možnosti

názor

24. 2. 2008 22:56
barva

Jeden z názorů uváděl, že podle nějaké studie jedna z nejvýraznějších barev byla vždy bílá, stříbrná mezi nejšedivějšími. A já si myaslím, že to je právě to, oč tu běží.  Hlídka by měla být co neméně viditelná, pak se ptáčkové snáz lapají.. :)

0 0
možnosti

vaclavpisek

24. 2. 2008 10:35
úvaha co bylo dřív slepice nebo vajíčko

stříbrná barva je jen v provedení metaliízi a že každý i sebemenší škrábanec vyžaduje přelakování v celé ploše o proti standartnímu laku. Kde se na to vezmou peníze. Nebylo by lepší zlepšit podmínky naší policii na úroveň italských kolegů  a vycházet tak i s výr azným označením   POLICIE dopněné modrým majáčkem.

0 0
možnosti

David Matousek

23. 2. 2008 14:02
navrh

Pokud chcete videt moji predstavu, jdete na myOpera a najdete blog "oculustartatus" :-)

0 0
možnosti

David Matousek

23. 2. 2008 13:59
Stribrna ano, design ne...

Nechci tady ted moralizovat, ale tohle tady mi prijde typicky cesky. Jakakoliv iniciativa, cokoliv novyho je proste spatny, hloupy a vyhozeny penize.

Zmena barev policejnich aut je celoevropsky trend a jsou k tomu padne duvody. Predne - bily auta v bazarech jsou proste lezaky (jedinej, kdo si je kupuje je asi jen muj otec:)), stribrna je vyraznejsi..a jakkoliv se ted budete sklebit, je to proste soucasnej evropskej trend. Navic predpokladam, ze se bude jednat o zmenu postupnou - tzn. nebude se nic prelakovavat a vozovy park se bude naopak pouze o nove"stribrne sipy"postupne doplnovat.

Takze  zmena vitana!

Co se tyce samotnych navrhu - to uz je jina. Modra na stribrne vypada NEVYRAZNE. Ano, cervena patri zachrance a hasicum, ale proc neponechat zelenou - zrejme z duvofu, ze v modrou maji v rakousku a nemecku - nebo kdyz uz modra, tak proc ne v kombinaci s oranzovou - snad nemusim panum ak.malirum pripominat, ze ta je k ni tou nejvice kontrastni! A cerny napis na stribrne? to je vtip...

0 0
možnosti

Beruška

22. 2. 2008 16:00
Nojo

Langer šturmuje,aby po něm zbyl nějaký nepřehlédnutelný pomník a aby se zapsal do historie.zuapíše se...ale jako obrblb.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Mírná nadsázka nikdy neuškodí . . .

Seznam rubrik