Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.

Kdo chce s vlky žíti, ...

Mně je výsledek hlasování o důvěře vládě i o imunitě jasný již měsíc. Udivuje mě, že Vám nikoliv.

Že bude Okamura (získá-li dost mandátů) "péct" s ANO bylo jasné dávno. A že je Babišovy jedno, kdo bude dalším do počtu, jen když uspěje je zřejmé již pět let.

Proboha, nedivte se. Jen je divné že "neprozíravých" je více než polovina voličů (započtu-li i strany, které se do parlamentu nedostaly). Volili je tedy nejen hlupáci (alespoň dle kategorizace QI).

1 1
možnosti
Foto

Proč by mělo být divné že lidé hlasují podle svých sympatií a preferencí?

To by přece mělo být daleko spíše divné těm kdo tolik hlasu nedostali. TI by měly zpytovat své svědomí, proč se tak stalo.

Prostě voliči nevidí to hypotetické a vymyšlené riziko vlády ANO.

2 0
možnosti
Foto

Tak já si myslím, že každý poslanec musí konat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. A tyto nátlakové akce, kdy je od poslanců požadováno aby hlasovali tak jak si někdo myslí, jsou, podle mého názoru, protiústavní.

4 0
možnosti
VH

Jistě. Každý hlasuje podle svých potřeb (méně již podle svědomí).

Co považujete za nátlak? Nahlas sdělený názor svědomí slušného člověka, že darebák má za své darebáctví nést odpovědnost? Že čím větší odpovědnost člověk získá, tím přísnější je (a má být) pohled veřejnosti?

Vy máte dojem, že když něco prohlásí zástupce vládnoucí strany (a v budoucnu vlády), musí "lid" držet hubu a krok? Kde jste získal toto přesvědčení?

0 0
možnosti
PV

30% národa řeklo, že chce v čele státu zloděje, starého komanče a agenta STB v jedné osobě ... mě jen stačí jak se chová nyní a kdo není úplně slepý tak vidí, že Babiš není pro vládu , ale je to diktátor - on nevyjednává = on nařizuje .

Tragédií tohoto národa je fakt , že 70% lidí to vidí jinak a nezmůžeme s tím NIC !!

5 1
možnosti
Foto

To ale je demokracie, neboli vláda lidu.

3 1
možnosti
Foto

Selský rozum, aneb proč z nás dělají politici blbce.

Když někdo(např.EU) nabízí dotaci investorům na některé projekty, tak pro

zájemce stanoví určité podmínky.

Žadatel o dotaci (např. Firma čapí hnízdo) musí:

1. Požádat písemně na co dotaci žádá, a o jakou částku se jedná.

2. Musí splnit podmínky stanovené pro obdržení dotace.

3. Dotující (EU)prověří splnění podmínek a dotaci poskytne, nebo

neposkytne

4. Investor ( firma Čapí hnízdo) musí proinvestovat ze svých peněz zbývající částku pro výstavbu projektu, tedy cca 80-90% (dotace cca 10% - 20%) .

1. Projekt- tedy výstavbu musí dokončit v určitém termínu. Tak a nyní si vyhodnoťme z informací médií , výstavbu Čapího hnízda. Projekt byl úspěšně dokončen a slouží veřejnosti. Dává práci 68 pracovníkům. Zisk z provozu je odváděn v ČR do státního rozpočtu a za dobu provozu je odvod na daních vyšší než byla dotace 50 mil. Kč. Při tom dotace byla poskytnuta z peněz EU, ne tedy ze státního rozpočtu ČR.

4 5
možnosti
PV

Josefe - nějak jsi pominul fakt, že žádný normální podnikatel žádnou dotaci nikdy nedostane a pokud by jsi se trochu pohyboval v branži, tak by jsi věděl že do turistického ruchu nejdou ani banky .

Uvedu ti příklad - znám jednoho majitele hotelu - skutečně chlap co maká od roku 1990 - hotel má hodnotu cca 120mega a majitel chtěl pro svoje hosty postavit bazén - potřeboval 5 mega a hádej jak dopadl - žádné dotace a ani v bance s ním odmítli mluvit o úvěru ...

Znám kemp, kde chtěli cca 100tis na dětské hřiště - ani se neptej jak dopadli

1 0
možnosti

Zajímavé na causa Babiš je to, že si nikdo - hlavně Hlídací psi demokracie - nevšim', že politici, požadující Babišovo a Faltýnkovo vydání k trestnímu stíhání, přičemž argumentují farizejsky, že se musejí podrobně seznámit se spisem, aby mohli "rozhodnout poctivě a odpovědně", tímto požadavkem porušují Zákon, který NEPŘIPOUŠTÍ žádné nahlížení!

1 1
možnosti
Foto

30% voličů vědělo, že je Babiš obviněn, slyšelo na to, že je to jen účelovka a bude tomuto teď tleskat. To je o voličích.

8 0
možnosti
BH

B90o69h72u89š 29H72a31v20e32l

26. 11. 2017 19:32

Co chcete od Svědků koblihových? Ukazují, jak si s námi budou vytírat ...

12 2
možnosti

S Vámi, vážený pane Havle, si už dávno vytírají různí eliti, akorát si to nepřipouštíte.

3 0
možnosti
MB

Jsme svědky čehosi zajímavého. Racio s argumenty přestávají platit a víra naopak sílí ! Je to krásně vidět i na těchto blozích. Názory, že 50 milionů Kč je maličkost - protože on pracuje s miliardami. Kradou všichni - nicméně není podána ani jedna žaloba na protivníky ! Neuvěřitelný obdiv k proplouvání děrami zákonů - tj. přímé poškozování voličů ! Jim to vůbec nevadí - fandí, vyvěs se za štít čistoty ! Před soud, má jít jako A.Babiš - dělá vše proto, aby jako Bureš nemusel ! Lid jásá a tleská ... :-)

13 1
možnosti

Konečně někdo z politiků vyslovil PRAVDU - je to vrcholně politická věc na úrovni zájmu státu.

Dobře, pane Vondráčku, velmi dobře!

4 13
možnosti
Foto

Já nevím. Myslíte to ironicky, nebo vážně?

5 0
možnosti