Totální rozpad osobnosti prezidenta republiky v přímém přenosu...

Dnešní rozhovor s prezidentem republiky v přímém přenosu byl opět výživný. Moderátor pořadu Dvacet minut radiožurnálu Jan Pokorný se marně pokoušel mírnit hlavu státu. Takže "ku*da" z minulého vystoupení nahradil výraz "zm*d". 

Miloš Zeman z vysoka kašlal na upozornění moderátora, aby nepoužíval vulgárních výrazů typu "ekonomický zm*d" (pouze a jenom cituji slova, které v přímém přenosu do éteru vypouštěl prezident naší země - zdroj tady, stopáž od 26 minuty, přičemž v záznamu  jsou výrazy "zm*d" už vypípnuté). Prezident Miloš Zeman reagoval na tuto výzvu moderátora po svém. Opakovaně a zřetelně vyslovenou nadávkou "ekonomický zm*d".

Tento člověk se zaštiťuje opakovaným úspěchem v přímé volbě  a vysvětluje si ji tak, že teď si už může prostě dovolit, co se mu zlíbí. Nechci puritánsky kázat o tom, že někdo někde řekl sprosté slovo a neměl by. Prezident naší země ale není jen tak někdo z ulice. 

Prezident České republiky Miloš Zeman dělá ostudu všem občanům naší země. I těm, kteří se snad budou snažit nějak obhajovat jeho dnešní ubohé vystoupení. To poslední svědčí o jediném. O rozpadu osobnosti prezidenta republiky v přímém přenosu...

Autor: Pavel Szturc | pondělí 15.10.2018 18:46 | karma článku: 38,49 | přečteno: 2846x