Přestaňte kontaktovat občany nebo na Vás pošleme ÚOOÚ!

"Dobrý den, ráda bych Vás tímto požádala, aby jste přestal kontaktovat občany nevyžádanými e-maily. Bohužel v opačném případě budeme nuceni podat stížnost na ÚOOÚ (Úřad pro ochranu osobních údajů). Děkujeme za pochopení. Ing. Adéla Řehová, předseda místní organizace Frýdek-Místek, kontakt: mo.frydek.mistek@anobudelip.cz."

Tuto ultimativní výzvu jsem obdržel od funkcionářky hnutí ANO v reakci na moji "troufalost". Dovolil jsem si totiž využít svojí databáze kontaktů a přeposlal odkaz na svůj poslední blog, ve kterém upozorňuji na podivnosti v chování primátora Frýdku - Místku.

Ve své odpovědi jsem zmíněné funkcionářce poradil, aby neopomněla ve své případné stížnosti na ÚOOÚ také uvést, že jakýmsi nemilým nedopatřením jsem jako potenciální "zločinec" kandidoval za hnutí ANO do Evropského parlamentu. Není tedy nijak překvapivé, že jsem v rámci kampaně diskutoval s mnoha lidmi přímo na náměstích, v sálech nebo prostřednictvím svého webu a facebooku. Logicky tak disponuji poměrně slušnou databází kontaktů na občany (mimo jiné i voliče a sympatizanty hnutí ANO), se kterými touto formou nadále komunikuji.

Doporučil bych předsedkyni z místní organizace hnutí ANO-Frýdek-Místek, aby místo nejapných funkcionářských vyhrůžek využila služeb nedávno s velkou pompou otevřené odborné Akademie hnutí ANO. Možná se tam dozví, jak lépe v rámci svého hnutí kultivovat politiku. Třeba může začít položením jednoduché otázky: za jaké občany vlastně hovoří z pozice předsedkyně místní organizace Frýdek-Místek a v čem spatřuje důvod k podání stížnosti na ÚOOÚ?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Szturc | pondělí 10.11.2014 17:15 | karma článku: 25,63 | přečteno: 2767x