Plamenné projevy politiků nad barbarským útokem v Paříži

Celá řada našich politiků dnes velmi razantně vyjadřuje svoje rozhořčení nad barbarským útokem na redakci satirického časopisu v Paříži - viz dnešní rubrika Politici k voličům v Parlamentních listech.

Když si člověk pročítá rozhořčená slova těchto rozlobených a odhodlaných mužů naší politické scény (třeba europoslance Pospíšila, premiéra Sobotky a samozřejmě hejtmana Haška, který nikdy nepropásne příležitost ke zviditelnění sama sebe) nemůže se zbavit dojmu, že se jedná o poměrně nevkusné divadlo.

Lidé v Evropě dnes nejsou zvědaví na šokované, otřesené a na oko rozhořčené politiky. Lidé v Evropě očekávají smysluplnou práci politiků, kteří by měli soustředit svoje úsilí na řešení skutečných problémů. Místo toho se stále častěji dozvídáme o dalších kotrmelcích ze života našich vyvolených. Dnes kupříkladu na oblíbené téma podivného hospodaření ve zdravotnictví - viz Němečkova nemocnice šidila pojišťovny a vydělala miliony.

Čím více bude naše zeme oslabena nejrůznějšími loupeživými rejdy všehoschopných a neschopných politiků na všech úrovních, tím méně odolná bude vůči nájezdům zvenčí. Neměli bychom se nechat ukolébat tím, že se problémy s imigrací akutně nedotýkají naší země. Zatím možná ne. Poslední vývoj v Německu (zejména v jeho východní části) naznačuje, že se tento poklidný stav u nás může velmi rychle změnit.

Otřepané fráze a krokodýlí slzy našich politiků nad dnešním atentátem v Paříži vůbec nic neřeší. Mnozí z nich se svým konáním v minulosti významnou měrou podíleli (a některé zvlášť odpudivé plačky bohužel dále vydatně podílejí) na marasmu a dalším oslabování naší země. Je potřeba přestat s plamennými projevy v rámci Parlamentních listů a začít konečně něco dělat. Dřív než bude pozdě...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Szturc | středa 7.1.2015 17:07 | karma článku: 33,86 | přečteno: 1603x