Paroubkem okouzlené maminky z dětských hřišť?

Bývalý premiér Jiří Paroubek chce v podzimních volbách kandidovat do Senátu za ostravský obvod č.71. Původní scénář kandidatury v dresu ČSSD byl nahrazen variantou nezávislého kandidáta s podporou místní organizace. 

"Velmi nás potěšilo, že se do akce na podporu Jiřího Paroubka zapojili i příznivci z řad občanů. Nosí nám vyplněné archy, maminky z dětských hřišť, mladící ze skateparku i babičky z domovů pro seniory" chvástavě vytrubuje do světa motor celé akce, místopředseda ostravské ČSSD, bývalý poslanec Adam Rykala - zdroj tady.

Na této taškařici není až tak zajímavá osoba Jiřího Paroubka. Tento člověk potvrdil roli velmi pofiderního politika, který i přes opakovaná selhání v minulosti udělá cokoliv pro svůj návrat k moci. Mnohem zajímavější je role režiséra této truchlohry- Adama Rykaly.

Kdo je vlastně Adam Rykala? V roce 2010 se tento "politik" stal evidentním a prokázaným podvodem nejmladším členem Poslanecké sněmovny - zdroj tady. V následujících letech i přes neuvěřitelné podrazy vůči svým spolu-straníkům (zdroj tady) jeho politická hvězda neustále stoupala. Od roku 2014 jako dobrý žák svých nenasytných stranických učitelů (zdroj tady) bez ostychu přijímá vedle poslanecké prebendy další "trafiku" v podobě radního v největším obvodu v zemi - Ostravě-Jihu.

Poslední debakl ČSSD ve volbách do Poslanecké sněmovny uzavírá kohoutek vydatného zdroje moci a peněz i tomuto "politikovi". Není tedy divu, že se dnes urputně bije za kandidaturu Jiřího Paroubka a neváhá do této svojí bitvy o nedůstojnou obživu zatáhnout maminky z dětských hřišť, mladíky ze skateparku i babičky z domovů pro seniory.

Doufejme, že nejenom výše jmenované skupiny obyvatel Ostravy-Jihu dají jednou pro vždy v podzimních volbách do Senátu zřetelně najevo, co si o obou vykutálencích myslí...

Autor: Pavel Szturc | neděle 1.7.2018 14:49 | karma článku: 22,75 | přečteno: 1016x