"Kdo nesouhlasí s prezidentem, je prostě dement..."

Prezident věří, že navzdory lamentacím se katastrofa už blíží svému díky očkování. Na podzim by podle jeho slov měla být větší část národa proočkována.

„Tedy všichni, kteří se chtějí nechat naočkovat. A a já věřím, že ta lehce dementní skupina, která to nechce, změní svůj názor, a v tomto okamžiku pandemie skončí,” řekl Zeman - zdroj tady.

Co k takovému vyjádření prezidenta dodat? Prezidenta, který otevřeně vyhrožuje šéfovi tajné služby naší země, aby sám hájil zájmy Ruska nebo Číny. Prezidenta, který má kolem sebe řadu velmi nedůvěryhodných postaviček, které nemusí dodržovat žádná pravidla. Prezidenta, který svým spoluobčanům pokoutně a bez jakékoliv spolupráce s vládou a parlamentem domlouvá s ruským prezidentem dodávky neschválené ruské vakcíny Sputnik V (pochopitelně ne pro sebe), aby byl on sám přednostně a opakovaně očkován schválenou vakcínou od firem Pfizer a BioNTech.

Jedno hezké české přísloví zní: Podle sebe soudím tebe. Pokud je prezident Zeman přesvědčen o tom, že každý, kdo bezvýhradně nesouhlasí s jeho názory a doporučením, je dementní člověk, není vlastně potřeba nic dodávat. V tomto případě je totiž zcela jasné, kdo vlastně k té skutečné demenci má reálně nakročeno...

Význam slova dement (zdroj Wikislovník):

(zřídka, hanlivě) člověk postižený demencí

(vulgárně, hanlivě) hloupý člověk

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Szturc | neděle 28.2.2021 14:31 | karma článku: 27,02 | přečteno: 760x