Hlavní manažer hnutí ANO nechápe hysterii...

Členové hnutí ANO obdrželi před druhým kolem prezidentské volby od hlavního manažera Mgr., Bc. et Bc. et Bc. Jana Richtera e-mail s doporučením vedení, aby dali svůj hlas současnému prezidentovi Miloši Zemanovi.

V uvedené výzvě je prezident Zeman hodnocen jako "zkušený politik, který stál u mnoha historických momentů České republiky, byl u podpisu vstupu naší země do NATO, dlouhodobě prosazuje české národní zájmy a bojuje proti ilegální migraci..." - zdroj tady.

Škoda, že hlavní manažer před odesláním výzvy neprozkoumal web hnutí ANO. Našel by tam článek z 22.11.2012 s názvem Miloš Zeman byl a je ochránce korupce- zdroj tady, případně tady. Jsou v něm uvedeny velmi pádné argumenty, kterými hnutí ANO před první prezidentskou volbou v roce 2013 naopak svoje členy a sympatizanty odrazovala od volby Miloše Zemana.

Po přečtení zmíněného článku hlavní manažer hnutí ANO Mgr., Bc. et Bc. et Bc. Jan Richter možná pochopí, proč je kolem této jeho aktuální výzvy tolik hysterie. A také mu možná postupně dojde, proč řada členů hnutí nevyslyší doporučení vedení.

Některým členům hnutí zase možná konečně docvakne, jak nedůstojnou roli v hnutí ANO vlastně sehrávají při podobně ostudných názorových kotrmelcích svých momentálně trestně stíhaných lídrů. 

Autor: Pavel Szturc | pátek 26.1.2018 0:00 | karma článku: 33,89 | přečteno: 3153x