Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Jehož firmy generují miliardové dotace, ne zisky.[>-]

1 0
možnosti
JP

Hezky jste Babiše popsal. Jiným by kvůli koruně sedřel kůži, sám podvádí a krade v desetimiliónech. Navíc mafiánským způsobem likviduje nepohodlné firmy. Ukazuje se, že je to největší polistopadový gauner. Dále lhář, který tvrdil ve sněmovně, že neví,komu Čapí hnízdo patřilo. Pak se vymlouval, že chtěl jen chránit své děti. Dotace na Čapí hnízdo je jednoduchý, primitivní a drzý podvod, který musí pochopit každý. Nevím, co je na tom k vyšetřování.

5 0
možnosti
MK

Pane autore a další diskutující: 1) kdyby Babiš nevstoupil do politiky, řešilo by se Čapí hnízdo? Pravdivá odpověď je odpovědí na řadu dalších otázek.

2) když se lejno rozmazává cca rok po celé republice, nemohlo už z podstaty zjištění OLAFu znít: nevinen

1 0
možnosti
ZH

Z toho plyne ponaučení. Člověk by měl znát meze své hamižnosti, jinak se do své hamižnosti sám chytí. Babiš je jasně překročil.

2 1
možnosti
PT

P26e90t75r 67T70o37m81e51k

4. 1. 2018 18:40

A ještě něco. Faltýnek znectil šéfa OLAFu Kesslera ve stylu, "Co nám ten stíhanej zločinec má co doporučovat?". Jenže tam jde o spor jestli nějaké odposlechy při vyšetřování v Belgii byly oprávněné nebo ne. Typické. Zločincům typu Babiš, Faltýnek bude vždy vadit když se na něco přijde díky odposlechům. Oni jsou totiž ti jediní a správní, tak co si má kdo vůči nim něco dovolovat.

3 1
možnosti
Foto

Tak, je stíhaný nebo ne?

1 0
možnosti
PK

No a co,at spadne,jen se ukáže ,jak je to nešikovný politik,když tomu není schopen zabránit,jako tak učinili jeho předchůdci a to na vladní i komunální úrovni. Kam asi odtekli všechny ty prostředky z minulých kauz? Že by se za ně cosi postavilo a pouštěla se tam veřejnost?;-D;-D;-D

1 1
možnosti
RC

Faltynek reaguje ve stylu- a vy bijete cernochy...

To je jasny argumentacni faul.

Mimochodem - k te otazce, zda by to za to stalo. V nejakem starem rozhovoru v televizi rikal, ze mu "ta cisla nesedela", kdyz mluvil o podnikatelskem zameru. A ze po dotaci uz sedela, to taky rekl. Takze jo, stalo mu to za to.

7 1
možnosti
BM

Vážení, ta sláma je prázdná, přestaňte už "mlátit". Počkejte až bude zase plná zrna.

4 5
možnosti

Už abychom znali pravdu!

:-)

2 0
možnosti
ZH

Pravdu známe. Babiš v případě ČH lže tak dlouho a takovým způsobem, že je prakticky vyloučené, že se o podvod nejednalo. Pokud by vše bylo v pořádku, jaký by měl důvod tak hodně lhát?

9 1
možnosti
JS

Také doufám, že ta lavina spadne. Neobáváte se, že strhne Vás?

3 0
možnosti
MB

Celý život tvrdím - funguje to - Pravda vítězí. Přesvědčil jsdem se x kráte. Problémem je, že to dlouho trvá .Nastane i situace, kdy ten odhalený je již v takové pozici, že ta ostuda a represe jej neohrožuje. Co hůře - ohrožuje naši společnost -To je problém !

5 1
možnosti
Foto

Mirku, jak je naše společnost ohrožena? Zase použiji přirovnání k silniční dopravě.

ČH - překročení rychlosti o 5%

Byty OKD - v protisměru na dálnici

Takže asi tak. ČH vúbec nikoho, kromě Babiše a spol vůbec neohrožuje.

Ani účet za solární bláznění nás neohrožuje, i když to je 400 krát víc, než ČH. Jen ochuzuje.

1 3
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik