Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Sametový soudružský kolektivismus pokládá černé věnce hrdinům dnešní doby k novým falešným pokrokovým pomníkům Českému národu. Selský rozum čučí na tu vřavu. Občané vyžeňme ty falešným altruismem načichlé skupiny a volme již konečně neokleštěnou svobodu a nezávislost selského rozumu.[>-]

0 0
možnosti
JR

Držím palce Babišovi

1 3
možnosti
JL

A pokračuje to v kraji Olomouckém, jinde zase členové podávají žaloby proti svému vyloučení ze strany. Ale mě těší ta severní Morava, tam to bývala bašta socanů - a teď se kluci a holky nějak hádají.

2 0
možnosti
DK

Z toho všeho mi vychází jedna jediná věc: 

V Ostravě pravice nemůže zvítězit. ČSSD se pere, pak tedy má v černé Ostravě rudá  zelenou!

4 0
možnosti
TB

v moravskoslezkém kraji pravice nikdy nevyhrála,a pokud někde tak jsou to malé ostrůvky a v červenorůžovém moři

0 0
možnosti
Foto

O34t95a89k44a45r 33S66e74k71l

30. 8. 2013 19:22

Souhlas ! Sdílím s autorem dosavadní nesouhlas s primátorem Kajnarem ( bydliště mimo Ostravu , akce fotbalový Baník). Musím ale primátorovi přiznat jakousi noblesu a často v mezích své politické orientace dobrá rozhodnutí.

Kdo ( lépe řečeno CO !) se ale staví proti této generaci sociálních demokratů ? Nepříliš inteligentní a vzdělaní, leč po moci a penězích toužící bezskrupulózní mladí " zábřežští kluci " . Analogie s Gottwaldovými "karlínskými kluky " je evidentní. Jestli nám chce toto nabídnout ČSSD , tak nás tedy Pán Bůh ochraňuj.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik