Babišův urputný boj za zmrzlinu pro naše děti. Tu pravou. Tu s lepší polevou...

Předseda vlády Andrej Babiš si dělá z lidí opět srandu, když prohlašuje následující: "Jen na  to pomyslím, stoupá mi tlak. Proč si naše děti nemohou koupit v obchodě originál zmrzlinu Magnum"...? 

Je skutečně úsměvné a zároveň velmi odpudivé, když nad rozdílnou kvalitou potravin roní krokodýlí slzy zrovna Andrej Babiš - zdroj tady. Člověk, který v minulosti opakovaně prokázal, že zisk je to hlavní co ho zajímá. Za všechny šmakulády je možné zmínit aktuální produkty Kosteleckých uzenin.

Příběh této firmy je mimochodem učebnicový příklad, čeho všeho je tento člověk, toho času předseda vlády, schopen - zdroj tady nebo tady nebo tady. Není divu, že v duchu této "podnikatelské kultury" dnes zmíněná vlajková loď společnosti Agrofert vesele klame své zákazníky na obalech svých výrobků, což dokázal nezávislý průzkum dTESTu - viz zdroj tady.

Předseda vlády si z lidí dělá srandu nebo je považuje za nepříčetné. Případně obojí. Ať si každý kupuje zmrzlinu nebo Nutellu jakou chce. K tomu nikdo nepotřebuje podobné knížecí rady od člověka, jehož "bývalé" firmy mnoha svými produkty moc ke zdraví našich spoluobčanů nepřispívají. 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Szturc | úterý 7.5.2019 17:39 | karma článku: 30,05 | přečteno: 1208x