Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když krachuje firma, pokud zrovna nezaměstnává půl města, ani pes po ní neštěkne. Natož aby radní řešili, jestli ji odkoupí, nebo ne.

Jaký je rozumný důvod, aby město investovalo desítky milionů do cirkusu, který zaměstnává pár desítek lidí, přičemž většinu z nich platí tak, že si mohou dovolit jezdit v drahých vozech. stavět si luxusní domy a vůbec žít si v přepychu?

Jistě, mnoho lidí mě obviní ze závisti, budou se ohánět tím, že aktivní život sportovce je krátký, a tak se musí zabezpečit na stáří, atd. atd.

Tak ať ty vydělané peníze ti sportovci a bafuňáři investují do svého podniku, aby zabezpečili jeho chod i do budoucna. Přesně tak, jak to dělá rozumný podnikatel, který ví, že když si projí svou budoucnost, nikdo mu nedá ale lautr nic.

Není to nic proti Baníku, ale soukromý byznys pár šibalů by se neměl zachraňovat stovkami milionů z veřejných rozpočtů. Zvlášť, když se ruší zdravotnická zařízení pro postižené děti, omezuje se rozpočet policie, záchranné služby, hasičů nebo veřejné dopravy.

4 0
možnosti

A38r73t88u85r 36V23o34l56n44ý

18. 5. 2013 10:33

Jasně, koupíme stadion za peníze, které by mohly být investovány jinde a mnohem smysluplněji. A co když za rok bude Baník zase v problémech? Budeme do něj znovu lít peníze? Mimochodem, radní, kteří se zdrželi hlasování, svůj názor přece vyjádřili naprosto jasně: Neříkám tak ani tak, ale na má slova dojde! :-)

4 0
možnosti

J41a36n 12R85á90ž

18. 5. 2013 10:03

Nechápu proč se záchranou profi fotbalového klubu vůbec radní zabývají. Kdyby Bazaly sloužily jako veřejné hřiště, kdyby se tam hrály školní turnaje,byl by zájem radnice pochopitelný. Ale proč by se měly cpát veřejné peníze do soukromého podniku ze kterého čerpají zisky jen majitelé jen proto,že momentálně zisk nepřináší a majitelé svoje peníze nechtějí investovat?

Jako na bankrotující podnik,je i na bankrotující profi klub jednoduchý recept: Prodat hráče,kteří mají vyšší tržní cenu, ostatním zreálnit platy, sehnat banku, která poskytne provozní úvěr,zaručit jej osobním majetkem majitelů....nebo bankrot. Profi fotbal je ryze komerční podnikání a při tom se k němu všichni chovají jako k neziskovce. Proč?

4 0
možnosti
Foto

taky tomu nerozumím...ale především tomu, proč se májí cpát do fotbalu peníze, a to všeobecně.

5 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik