Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Klausovi učedníci, ;-€ďáblovi učedníci. A průměrný občan Starý si hraje na jejich obhájce či advokáta nebo už k nim patří?

Pane autore, zde se podívejte, co čertovští Svobodní dovedou provádět s vlajkami a ještě se tím veřejně vychloubají.:-/Rv

http://vitjedlicka.blog.idnes.cz/c/178869/Sedm-dobrych-duvodu-pro-paleni-vlajek-EU.html

1 3
možnosti
Foto

vzhledem k tomu, že vlajka EU není státním symbolem, ale naopak je symbolem všeho zla, které pan Jedlička ve svém blogu vypsal, pak na jejím spálení nevidím nic špatného.

3 3
možnosti
Foto

Všechny příspěvky zde pomíjejí jednu důležitou maličkost, Svoboní nejsou ti, kdož mají našlápnuto k volebnímu vítězství, s notnou dávkou optimismu mohou maximálně přelézt 5% nutných k dosažení parlamentní lavice. S takovým volebním ziskem tam rozhodně nebudou moci svůj program prosadit, spíš s ním provokovat a nutit k zamyšlení, jestli na něm přesto něco není. I kdyby se všechny hvězdy sešly, může z toho vzejít pouze kompromis, který ale místo nekritického eurohujerismu může být naší zemi prospěšný.

4 1
možnosti
Foto

vystoupení z EU by pro české podniky bylo pohromou...žádné EHS nám totiž nikdo nenabízí a žádná jiná než socialistická a byrokratická unie neexistuje. Tato fakta, ale svobodní jaksi nevnímají...dle mě parta amatérů, které spojuje jen negativismus k současnému stavu...a to je málo...zbytek programu neberu vážně neb onou premysou o užitečnosti "nezávislosti" ČR degradují vše... (ČR je a bude na EU tak závislá bez ohledu na členství, že se jim o tom ani nezdá)

0 4
možnosti
Foto

že by také dokázali to, co za co Klaus v 90.létech chválen? Vzpomeňme titulky typu: "Základním přínosem premiéra Klause byla i jeho schopnost namíchat nejlépe stravitelný koktejl ekonomických změn a jejich sociální únosnosti:":-)

0 2
možnosti
MP

Svobodní mají velmi podrobný a profesionálně zpracovaný program. A to je právě chyba. Jednoduše přemýšlející lidé to nejsou schopni pochopit. Museli by mít v programu-zvýšíme vám plat a důchod,školu a lékaře budete mít zdarma.. Lidé nejsou schopni pochopit,že snížení daní je zvýšení platu. Tuto neuvěřitelnou skutečnost jsem zjistil při mnoha rozhovorech s lidmi. Další neuvěřitelný fakt-velká část lidí se nechá "ukecat" doktorem Cvachem,kterého zbožnují,a nenávidí primáře Sovu. Kdykoli před lidmi řeknu jméno vynikajícího odborníka či politika,okamžitě slyším nenávistná slova k tomuto jménu. Pak je naprosto samozřejmé,že v našem státě to vypadá,jak to vypadá.

7 3
možnosti
Foto

Nesouhlasím s vámi a budu konkrétní:

Nosná teze je vystoupení z EU. I ptal jsem se Macha a dalších Svobodných, kteří toto obhajovali na další nezbytné kroky, které by nastaly po takovém úkonu. Mé otázky zůstaly nezodpovězeny. Jednou jsem viděl Macha v TV v debatě, která shodou okolností směřovala na téže téma a opět se stejným výsledkem.

Promiňte, ale o profesionalitě programu Svobodných vím své, protože obdobně to dopadlo i u dalších oblastí tohoto programu při dotazech na praktickou aplikaci.

Ano, možná někdo radši Cvacha. Ale v mnou zmiňovaných snahách o debatu byli Cvachem Svobodní a i Mach.

3 2
možnosti
FS

"Svobodní - Klausovi učedníci?" A proč ne?

3 0
možnosti
Foto

Nesouhlasím s vámi. Svobodní, reprezentovaní hlavně Petrem Machem jsou Klausovi učedníci. Dovoluji si rozlišovat, na rozdíl od vás, učedníky a prodlouženou ruku.

Nízké preference Svobodných nejsou náhodou, ale jsou i odrazem samotných Svobodných. Jak ve vlastních publikovaných dokumentech, tak i ve veřejných vystoupeních Petra Macha se projevuje, že jejich program je spíše proklamativní, v některých oblastech nedotažený a jim samým nejasný.

Protože mi připomínají počátky ODS, jejíž další vývoj byl velmi nežádoucí pro republiku a občany, tak jsou pro mne nevolitelní.

6 8
možnosti
IF

Holt když jim chybí skutečné argumenty, nastupují argumenty ad hominem. Nic nového pod sluncem - odpůrci Svobodných (ale nejen jich) se takto často chovají i v diskuzích :-/

4 5
možnosti
RK

Ale neříkejte. Doposud žádné argumenty nepředložili Svobodní. Jen jak by něco mohlo teoreticky fungovat. A pokud jde o Klause, stačí se podívat na blogy Svobodných, nebo facebook. K tomu kandidát na prezidenta Jakl... To Svobodní nemohli myslet vážně.

3 7
možnosti
RK

Uklidněte se. Víme velmi dobře co jsou svobodní zač. :-)  A to je dobře. Díky tomu jste teď na nějakých 2%. Tj. i za stranou zelených.

6 8
možnosti
JL

Dvě procenta? To nedají ani omylem.

5 2
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1574x
Průměrný občan ČR, který se ale na rozdíl od většiny snaží přemýšlet o tom, co se kolem něj děje.

Seznam rubrik