Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V sumě jde o stále tytéž peníze, které se objeví mezi má dáti/dal coby odečitatelná položka;-)

0 0
možnosti
Foto

Mnohem zajímavějším tématem by byla otázka odškodnění ukrajinských válečných vdov těmi, kdo vydělali na přípravě ruské invaze a kdo nesou odpovědnost za porušení embarga pro vývoz zbraní Rusku. ČR patří mezi ty země, které Rusko vyzbrojilo. Co ten přítel Putin může proti NATO mít a proč v něm vyvolává obavy, když i členské země NATO Rusko vyzbrojily proti Ukrajině?

Že by obranná aliance usilovala o to, aby Rusko mohlo směle napadnout Ukrajinu, a bránit se tak před jejím možným vstupem do NATO?

Tak to nám to dobrodružné vyzbrojování Ruska přijde hodně draho. Ovšem platí hlavně Ukrajina, a to i tisíci lidských životů a zničenými městy.

0 0
možnosti
Foto

Ostre levicove nazory levicoveho politika z levicove strany ODS.

Pravicovy politik by vsem snizil dane a nechal je, at si kazdy dela co chce. Muze je napriklad dat na i na charitu obetem valky na Ukrajine.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 14,01
  • Průměrná čtenost 387x
Pavel Staněk je český politik a právník, v letech 2010 až 2013 a opět od října 2021 poslanec Poslanecké sněmovny PČR, v letech 2007 až 2010 náměstek ministra spravedlnosti ČR, člen ODS. Zakladatel advokátní kanceláře ARROWS.

Seznam rubrik